wie is er uit bij de masked singer

De eerste persoon die werd uitgeschakeld in The Masked Singer was Knight. Het bleek Duane Chapman te zijn, ook bekend als Dog the Bounty Hunter. Dit kwam als een verrassing, omdat veel mensen dachten dat Knight een van de leidende rushers in de competitie zou zijn. Hij speelde echter een middelmatige vertolking van Fred Astaire’s “Putin’ on the Ritz” en werd uiteindelijk naar huis gestuurd. Joe Pak werd ook onthuld in de tweede eliminatie, waardoor Robin Thicke, Jenny McCarthy-Wahlberg, Nick Cannon, Nicole Scherzinger en Ken Jeong de overgebleven deelnemers waren.

Table of Contents

Wie is er afgevallen in The Masked Singer?

The Masked Singer is een enorme hit geweest en iedereen vraagt ​​zich misschien af ​​wie er achter de maskers zit. Enkele grote namen zijn onthuld, waaronder Chris Kirkpatrick en Joey Lawrence. Er zijn echter nog steeds enkele mensen die niet zijn onthuld. De uiteindelijke eliminatie was Joe Buck, die werd onthuld als Ram. Dit betekent dat er nog maar drie mensen over zijn die niet zijn onthuld. Wie denk je dat ze zijn?

Wie zit er in The Masked Singer 2022?

Na te zijn geëlimineerd in de première maar niet onthuld, werd Hummingbird’s identiteit als NSYNC-zanger Chris Kirkpatrick eindelijk onthuld in week twee van The Masked Singer. Hierdoor bleven The Panther, The Knight en The Microphone over als de enige overgebleven deelnemers in de competitie.

De tijger bleek zanger Montel Jordan te zijn, bekend van zijn hit ‘This Is How We Do It’. Dit kwam niet als een verrassing voor Mel B, die de geweldige stem herkende.

De ridder blijkt Michelle Williams van Destiny’s Child te zijn. Dit kwam ook niet als een verrassing voor Mel B die het geweldige geluid herkende.

De microfoon bleek Ingrid Nielsen te zijn, een YouTube-persoonlijkheid met meer dan drie miljoen abonnees.

Wie wordt onthuld in The Masked Singer?

The Masked Singer is een van de meest populaire tv-shows. Elke week kijken kijkers naar beroemdheden die optreden in uitgebreide kostuums en proberen ze te raden wie ze zijn. Dit seizoen had een aantal geweldige optredens, maar ook enkele eliminaties die de kijkers aan het raden lieten.

Eerst wordt het pantser van Knight verwijderd om de lieverd Joey Lawrence uit de jaren 90 te onthullen. Lawrence was de grote favoriet om de competitie te winnen, maar werd in de zesde week uitgeschakeld. Daarna wordt Beetle geëlimineerd en wordt onthuld dat hij de legendarische talkshowhost Jerry Springer is. Springer was een favoriet bij fans, maar werd uiteindelijk gedumpt vanwege zijn gebrek aan zangvaardigheid.

Ten slotte wordt onthuld dat Poodle niemand minder is dan Tori Spelling. Spelling was de koploper in de competitie, maar haar slechte zangvaardigheid leidde tot haar uitschakeling in week 8. Door deze eliminaties vroegen kijkers zich af wie de winnaar van The Masked Singer zou worden.

Wie is de krokodil gemaskerde zanger?

Backstreet Boys-zanger Nick Carter zit achter het alligatormasker in seizoen 4 van ‘The Masked Singer’ en zegt dat hij tijdens het werken aan de show werd geïnspireerd om de nieuwe solomuziek op te nemen. In een interview met EW onthulde Carter dat zijn knipoog naar Jesse werd geïnspireerd door zijn liefde voor “Breaking Bad” en dat hij opgewonden is om door te gaan met het maken van muziek buiten de boyband.

Presentator

De presentator is een belangrijk onderdeel van het programma. Ze presenteren en hosten programma’s, interviewen mensen en doen verslag van onderwerpen en gebeurtenissen. Zonder een sterke en innemende presentator zal het programma lang niet zo succesvol zijn.

Leave a Reply