wie is de zeemeermin masked singer

Gloria Gaynor is de beroemdheid achter het zeemeerminmasker in seizoen 8 van The Masked Singer. Gaynor is een legendarische Grammy-winnaar en haar bewijs deed fans geloven dat ze een krachtige zangeres was. Nadat ze haar had uitgeschakeld, deed Gaynor haar masker af en werd onthuld dat het disco-icoon Gloria Gaynor was. De tweevoudig Grammy-winnares is bekend van haar liedjes “I Will Survive” en “Never Can Say Goodbye”. Tijdens de aflevering verandert de zeemeermin echter in een heel andere beroemdheid; Gloria Gaynor.

Table of Contents

Wie is Burrow in Masked Singer 2022?

Terrier op Masked Singer 2022 is McTerrier. Ook in Duitsland was het model actief: ze deed mee aan de Duitse versie van Dancing with the Stars. En dat is niet alles! McTerrier zal optreden tijdens de eerste week van The Masked Singer, wanneer we een aantal officiële bewijspakketten moeten krijgen. Voorlopig valt nog te bezien wie er achter het masker zit!

Wie was de gemaskerde zanger Sunun?

De zon is geopenbaard als Rachel Riley! Het model en tv-persoonlijkheid deed ook mee aan Dancing with the Stars.

Wie is de Mullard op The Masked Singer?

De Mullard is niemand minder dan Loiza Lamers! Ook in Duitsland was het model actief: ze deed mee aan de Duitse versie van Dancing with the Stars. En dat is nog niet alles – ze heeft ook een achtergrond in Nederlandse Literatuur- en Communicatiewetenschap van de Vrije Universiteit Amsterdam. Als redacteur bij Streamwijzer heeft ze het lef om een ​​pakkende paragraaf te schrijven over wie Mullard is over de gemaskerde zanger!

Wie is de kwal in The Masked Singer?

We zijn ervan overtuigd dat Jellyfish de Olympische Chloe Kim is, maar laat het ons weten in de comments als je denkt dat we het helemaal mis hebben en dat ze Douglas, Awkwafina of Sofia Richie zijn. Chloe Kim herinnert zich haar tijd op The Masked Singer met EW, inclusief haar ongemakkelijke eerste dag op de set, en haar speciale moment met panellid Ken Jeong. Als we moesten raden op basis van wat we tot nu toe weten, zouden we zeggen dat de kwal op The Masked Singer Marsai Martin is.

een introductie

Mermaid on The Masked Singer is een onlangs geëlimineerde deelnemer. De persoon die het masker draagt, is Gloria Gaynor, disco-icoon en tweevoudig Grammy-winnaar. I Will Survive van Gloria Gaynor was de perfecte manier om haar tijd in de show af te sluiten. De lieve stem en krachtige uitvoering van de zeemeermin maakten haar tot een van de favorieten in de show. Hoewel ze werd uitgeschakeld, maakte ze een blijvende indruk op de kijkers.

Leave a Reply