wie is de mummie masked singer

Blijkt, The Mummies op The Masked Singer schittert The Brady Bunch als Barry Williams (Greg Brady), Christopher Knight (Peter Brady) en Mike Lookinland. Het was een erg Brady-aflevering van de show en de drie broers hebben fantastisch werk geleverd door liedjes uit klassieke tv-shows te spelen.

Table of Contents

Wie is er onthuld in The Masked Singer Australia 2022?

Er werd onthuld dat de gemaskerde zanger eigenlijk de Australische singer-songwriter Sam Sparrow was. Sparrow is vooral bekend van zijn single “Black and Gold”, die in verschillende landen nummer één bereikte. Hij sloot zich in 2020 aan bij The Masked Singer Australia en was een van de vier finalisten. Hij wordt in het raadspel vergezeld door Abby Chatfield, Mel B, Chrissie Swan en Dave Hughes. De vier brachten hun A-game, waarbij Chatfield terecht vermoedde dat Sparro de gemaskerde zanger The Mummy was.

Wie is Grandpa Monster in The Masked Singer?

Opa Monster is eigenlijk Logan Paul, een populaire YouTuber die bekend staat om zijn capriolen. Hij werd uitgeschakeld in seizoen 5 van The Masked Singer, maar niet voordat hij Nicole Scherzinger schokte met zijn uitvoering van Joan Jett’s “Bad Reputation”. Paul was een geschikte keuze voor het personage van Grandpa Monster en deed uitstekend werk door het publiek te vermaken met zijn zang en dans.

Wie is de rat in The Masked Singer?

The Mummies waren niemand minder dan Brady Bunch-sterren Barry Williams, Christopher Knight en Mike Lookinland (ook bekend als Greg en Peter

Onlangs werd onthuld dat The Mummies in feite The Brady Bunch, Barry Williams, Christopher Knight en Mike Lookinland (ook bekend als Greg en Peter

Deze grappige onthulling heeft voor enige verwarring gezorgd bij fans, aangezien het karakter van Pi-Rat in seizoen 8 van The Masked Singer behoorlijk verschilt van voorgaande seizoenen.

Dus wie is Pi-Rat? Volgens sommige fans is de muis in piratenkleding niemand minder dan Jeff Dunham. Dit zou logisch zijn gezien het bekende komische werk van Dunham, waarin vaak poppen voorkomen.

Andere fans zijn ervan overtuigd dat Pi-Rat eigenlijk Jordan Peele is, vanwege het feit dat Peele bekend staat om zijn werk in sketch-komedies en zijn film Get Out.

wat het ook is,

Wie is de kwal uit de film Masked Singer?

Er zijn veel theorieën over wie de kwal op de Masked Singer zou kunnen zijn, maar we denken dat we het antwoord hebben. Op basis van de verstrekte aanwijzingen en de stijl van optreden, denken we dat de kwal Chloe Kim is.

Chloe is een wereldberoemde Olympiër en snowboarder, dus het is logisch dat ze atletisch is en goed beweegt in een kwallenkostuum. Ze zei ook in een interview met EW dat haar eerste dag op de set “ongemakkelijk” was, wat een teken zou kunnen zijn dat ze niet gewend was om zonder kleren op te treden (omdat een kwallenkostuum in feite een bodysuit is).

Bovendien heeft Khloe eerder met panellid Ken Jeong gewerkt, wat hun speciale moment tijdens een van haar shows zou kunnen verklaren. Ten slotte komt haar liefde voor Koreaans eten overeen met het feit dat Jellyfish kimchi heeft gegeten in een van haar nietjesblikken.

We denken dat Chloe Kim is. hij is

Wie is de mummie?

De mummies blijken de gebroeders Brady Bunch te zijn: Barry Williams (Greg Brady), Christopher Knight (Peter Brady) en Mike Lookinland. Ze waren allemaal gepast gekleed voor de themaweek van de tv, waar de sterren (en jurylid Robin Thicke) liedjes uit de klassieke shows ten gehore brachten. De mummies bleken helaas door het hakblok eigendom van TV te zijn. Nicole complimenteerde de mummies met hun chemie en dacht dat ze de jongens van 90210 konden zijn

Leave a Reply