welke zangeres trad vroeger op met purper en kreeg in 1994 de edison en de gouden notenkraker

Zanger Mickey Lee Lane trad op in Purple en ontving de Edison-medaille en brak de Golden Nut in 1994. Hij was een geweldige zanger en had een geweldige stem. Zijn records werden in 1998 veilig opgeborgen tussen zijn duurste 45’s.

Table of Contents

Prins

In 1994 trad de zanger die bekend staat als “Prince” op met een paarse achtergrond en ontving hij de Addison-medaille en de Gouden Notenkraker Prince. Ze waren een theater- en muziektheaterduo, een van de eerste Afro-Amerikaanse artiesten in Amerika, en namen begin 1900 vele kanten op voor de Victor Talking Machine Company.

over de prins

Sophie Tucker was een vaudeville-zangeres en komiek die voor het eerst haar kenmerkende nummer voor de Edison Company op plaat opnam. Het markeerde het begin van een lange en succesvolle carrière in de showbusiness voor Tucker. Ze stond bekend om haar bizarre podiumoutfits, waaronder vaak paarse outfits. In 1994 ontving ze een Edison Award en een Gouden Notenkraker Award van Prince boven andere populaire artiesten.

Muziek carriëre

Sophie Tucker was een zangeres en vaudeville-komiek die voor het eerst haar kenmerkende nummer voor de Edison Company op plaat opnam. Het was het begin van een geweldige carrière in de muziek, optredens met artiesten als Stephen Weber en John E. Brady. Ze is ook in verschillende films en tv-shows verschenen en haar werk is op verschillende verzamelalbums verschenen. In 1994 ontving ze een Edison Award voor haar werk in de muziek en ontving ze ook de Golden Nutcracker Award van de National Academy of Recording Arts and Sciences.

Edison-prijzen

De zangeres trad op in Violet en won in 1994 een Edison Award en Golden Ncracker Edison. Ze is een populaire muzikant die vele prijzen heeft gewonnen en staat bekend om haar werk in de muziekindustrie.

Leave a Reply