welke radiopresentator is in november 2019 geïnstalleerd als burgemeester van vijfheerenlanden

Basil Anthony Zimpelas, een Australische televisie- en radiopresentator, sportcommentator en politicus, werd in november 2019 benoemd tot burgemeester van Five Nations. Zimpelas stelde zich met succes kandidaat in Perth, Australië en werd in alle vijf de landen tot burgemeester gekozen. Zijn platform richtte zich op de behoefte aan betere infrastructuur en verbeterde dienstverlening aan burgers. Zimpelas was een uitgesproken criticus van de manier waarop de vorige regering met de economie omging en heeft gezworen verandering teweeg te brengen als hij wordt gekozen. Hij wordt geprezen om zijn werk om de levenskwaliteit van de burgers in alle vijf de landen te verbeteren.

Table of Contents

Wie is de radio-omroeper?

Basil Anthony Zimpelas is een Australische radio-omroep die in november 2019 werd ingehuldigd als burgemeester van Five Nations. Hij is afgestudeerd aan het Seneca College of Broadcast and Television Arts in Toronto en is al vele jaren een conservatieve radiopresentator. Naast zijn taken als burgemeester heeft de heer A. Zempilas is ook weerspecialist voor CTV Morning Live in Vancouver.

In welke landen is de radiopresentator burgemeester geworden?

Dave Pratt is een Amerikaanse radiopersoonlijkheid die bij zijn fans bekend staat als de “Morning Mayor”. Zijn show Dave Pratt in the Morning werd de langstlopende rockradioshow in de geschiedenis. Hij heeft gediend als burgemeester van San Diego en Invercargill. De 57-jarige neemt het op tegen Sir Tim Shadbolt, die de afgelopen 24 jaar burgemeester van Invercargill is geweest, samen met negen andere kandidaten die strijden om de baan. “The Mayor” Pete Kennedy, die sinds de jaren tachtig op Radio Rochester is, is uit de lucht na een nieuwe ronde van ontslagen bij iHeartMedia. Tientallen nieuwe burgemeesters die onlangs in gemeentelijke verkiezingen in het hele land zijn gekozen, zijn lid van het parlement of lid van provinciale wetgevers.

Waarom werd de radiopresentator aangesteld als burgemeester?

Basil Zimpelas, radio- en tv-presentator, is verkozen tot nieuwe burgemeester van Perth. Dit komt door zijn grote enthousiasme voor radio en zijn vermogen om contact te maken met mensen. Hij is een grote aanwinst voor de stad geweest en zal haar helpen de huidige uitdagingen te overwinnen.

Wat vindt een radio-omroeper ervan om burgemeester te worden?

De radiopresentator vindt het een goed idee om burgemeester te worden. Hij hield van het idee om zijn gemeenschap te kunnen helpen en een verschil te kunnen maken. Hij dacht ook dat het een geweldige manier zou zijn om zijn naam bekend te maken en een verschil te maken in de wereld.

Leave a Reply