welke filmacteur werd bekend met zijn rollen in four weddings and a funeral en notting hill

welke filmacteur werd bekend met zijn rollen in four weddings and a funeral en notting hill , Dear visitor  In the Solution site,  We at our site provide you with the right solution to your question,  You have arrived at the most fitting response site

We are pleased to offer you on our website all the answers to the inquiries and questions that you are searching for or ask a question that you want answered for all fields ، also  The solution site is concerned with questions, answers and solutions for all study materials for all levels.

Through the word Ask Question in the solution site, you can ask any topic or any question or inquiry you want answered by teachers specialized

The solution site is concerned with questions, answers and solutions for all study materials for all levels

Table of Contents

welke filmacteur werd bekend met zijn rollen in four weddings and a funeral en notting hill

Op de bruiloft van Angus (Timothy Walker) en Laura (Sara Crowe) is Charles (Hugh Grant) de getuige van de bruidegom. Hij komt maar net op tijd voor de ceremonie en blijkt de ringen vergeten te zijn. Hij heeft het geluk deel uit te maken van een vriendengroep die hem aan wat eigen ringen ter tijdelijke vervanging helpt om het huwelijksritueel te redden. Net als Charles zijn ook zijn vrienden Tom (James Fleet), Fiona (Kristin Scott Thomas), Gareth (Simon Callow), Matthew (John Hannah), Scarlett (Charlotte Coleman) en Charles’ doofstomme broer David zelf nog vrijgezel. In het geval van Matthew en Gareth gaat dat niet helemaal op omdat zij meer dan elkaars beste vrienden zijn, alleen niet officieel. Tijdens het bruiloftsfeest ziet Charles op zijn beurt voor het eerst de Amerikaanse Carrie (Andie MacDowell) en kan hij zijn ogen niet meer van haar afhouden. Hij verpest hun eerste gesprek door een ongelukkige uitspraak en blijft de rest van de avond in stilte verlangend naar haar turen. Hij is niet de enige met een dergelijk brandend verlangen, want gasten Bernard Delaney (David Haig) en Lydia Hibbott (Sophie Thompson) zijn ook hevig toe aan de liefde van hun leven. Voor hen blijkt de oplossing voor de hand te liggen wanneer ze gaandeweg de avond elkaar vinden.

welke filmacteur werd bekend met zijn rollen in four weddings and a funeral en notting hill

DCarrie verrast Charles wanneer ze vertrekt en hem duidelijk komt maken dat hij meer dan welkom is in haar hotelkamer. Hij zou eigenlijk met zijn vrienden in het kasteel van Tom slapen, maar maakt zich met een smoesje van die afspraak af en gaat Carrie achterna. In haar hotelkamer belanden ze samen in bed. De volgende morgen moet zij alleen afscheid nemen om haar vliegtuig naar de Verenigde Staten te halen.

Leave a Reply