Welk orgaan zit er achter je onderste 2 ribben links?

onlangs een hartaanval gehad. Maar het gaat nu niet om het hart, maar eronder, iets meer naar links, achter de twee onderste ribben. Ik heb daar af en toe veel pijn. Echo’s van de lever en bloedonderzoek toonden niets aan. De huisarts zegt dat ik pas na 3 maanden terug hoef, als ik weer nieuwe recepten nodig heb. Maar wat zou dit kunnen zijn? Pijn in de linkerbenedenhoek en lucht in uw darmen die erg pijnlijk kan zijn, kunnen met de volgende methoden worden behandeld,

Ga op je rug liggen en masseer krachtig je buik, of ga op je linkerzij in bed liggen. Achter uw onderste ribben aan de linkerkant bevinden zich uw milt, long, hart en dikke darm. Als je daar pijn hebt en je hart is gesloten, zal de pijn hoogstwaarschijnlijk in je dikke darm zijn. De pijn wordt vaak veroorzaakt door de lucht die daar terecht komt, omdat het hoogste punt van de dikke darm linksboven zit. Je kunt proberen de hoeveelheid lucht in je darmen te verminderen door je dieet te veranderen, geen uien, bonen, kool en prei meer. Uw arts is getraind in het vroegtijdig opsporen van ziekten. Als de pijn wordt veroorzaakt door de lucht in uw darmen, is het een ziekte die uw arts mogelijk niet meteen weet te behandelen.

Uw lever is aan de rechterkant. Je milt en ingewanden kwamen uit een boek, maar de rest klopt niet, o je hart, is het achter of voor? Links (van binnenuit gezien) bevindt zich de milt. De lever is aan de rechterkant. Het is voor, net achter de ribben. Voor zover ik weet, zou de lever al ergens in de buurt moeten zijn.

Ik ga in ieder geval naar de dokter. Als je huisarts er niets van wil weten, vraag dan om een ​​second opinion. Je hebt maar één leven. +1 om aardig te zijn voor het hart…maar ook iets anders…op basis van je vraag en wat je zegt, kan er geen diagnose worden gesteld…het is erg vaag en moet zorgvuldig worden bekeken voordat er iets redelijks kan worden gedaan zei erover… darmen De verdikking is ook aanwezig, spanning kan pijn doen en gaan zwellen, daar heb ik helaas ervaring mee. Maar als je hem niet vertrouwt, ga dan naar de dokter. Ik denk dat daar je linker nier zit, maar ook veel spierweefsel, wat voor veel vervelende pijn kan zorgen. Het kan ook de alvleesklier zijn, en het kan niet precies worden bepaald, het is beter om naar de foto te kijken. NB ; Het is niet omdat het ergens pijn doet dat de klacht daar ook verschijnt. Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. Nekpijn kan bijvoorbeeld verband houden met uw darmen.

bronnen:

  • https://www.google.com/search? q = mens + …

Ik weet uit ervaring dat als je het gevoel hebt dat je linkerkant onder druk staat, het je dikke darm is.

Na de operatie komt het vaak voor dat de darmen een tijdje rustig blijven, bovendien treden er altijd complicaties (klein of groot) op tijdens de operatie.

Bovendien loop je in het ziekenhuis een groter risico om een ​​bacteriële infectie of virus op te lopen.

Hoe dan ook, bel bij twijfel je huisarts en als hij niets doet, meld je ‘s avonds of in het weekend bij je huisarts.

Houd ook je temperatuur in de gaten en drink veel water of thee.

Maar er zijn meer gevallen die deze symptomen vertonen. Houd in alle gevallen uw temperatuur en algemene toestand in de gaten en wacht niet te lang op medische hulp.

Leave a Reply