wat is de stand bij feyenoord

Feyenoord staat momenteel derde in de Eredivisie, met Kambur Leeuwarden op een achterstand van veertien plaatsen. De verwachting is hoog dat Feyenoord gaat winnen, aangezien hij momenteel een van de beste poules in de competitie is. Coach Arne Slot is gevestigd in Nederland en heeft een sterk team tot zijn beschikking. De blessures en posities van Feyenoord worden nauwlettend in de gaten gehouden om zijn positie in het klassement te behouden.

Table of Contents

Hoe laat speelt Feyenoord vandaag?

Feyenoord speelt hun volgende wedstrijd op 10 november 2022. De laatste Feyenoord-score is hier altijd te vinden, samen met belangrijke statistieken, nieuws en meer. Bekijk live resultaten terwijl ze gebeuren voor een meeslepende ervaring.

Hoeveel is Feyenoord in de Nederlandse competitie?

Feyenoord staat momenteel derde in de Eredivisie met 27 punten. Ze hebben 8 overwinningen, 3 gelijke spelen en 1 verlies. Feyenoord maakte 58 goals en kreeg er in totaal 36 tegen.

Wat heeft Feyenoord gewonnen?

Feyenoord Rotterdam is een Nederlandse voetbalclub uit Rotterdam. De club won vijftien Eredivisie-titels, dertien KNVB-titels, twee Johan Cruijff Shields-titels en eenmaal de UEFA Cup. Feyenoord wordt beschouwd als een van de meest succesvolle clubs in de Nederlandse voetbalgeschiedenis.

Hoe is de situatie in de Nederlandse competitie?

De stand in Feyenoord is 0-2, waarbij Feyenoord de wedstrijd wint. In het Eredivisie-kampioenschap staat Feyenoord derde in het klassement: met 27 punten, 8 overwinningen, 3 gelijke spelen en 1 verlies.

club

Feyenoord Rotterdam staat momenteel goed in de Eredivisie onder leiding van de rentree van Dirk Kuyt. Het team is goed op zoek naar de titel en ze zijn een van de topclubs in de competitie. Op basis van hun huidige vorm kunnen we in de toekomst veel verwachten van Feyenoord Rotterdam.

Leave a Reply