Wat betekent huts a niffauw?

Ik hoor veel jonge mensen zeggen mooie huisjes, heeft iemand enig idee wat dit betekent? Voor zover ik begrijp is het een soort vloek, het betekent “nicht slaan” (relatief).

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1399119932 Het is gewoon een straattaal die veel jongeren gebruiken.

Het is nodig om stoer te doen, want iedereen zegt dat je geen buitenstaander wilt zijn en omdat je het nog een keer zegt, zullen andere vrienden het nog een keer zeggen en zo gaat het maar door. Niffauw is nog steeds raar voor mij als een srananman hier is nefo (spreek uit niffo) wat eigenlijk neef betekent en we gebruiken het dagelijks omdat het nog steeds leuk is om coole geluiden te gebruiken, zoals “fawaka nefo” = “hoe gaat het met je neef”, die hutten en niffauw ik begrijp het gewoon niet Huts a niffauw bedoel ze zeggen ‘hallo neef’ waar normale mensen hallo zeggen vriend! Het is eigenlijk een groet maar in “geweldig”

Manier Nou… ik weet het… ze spammen de hele klas app vol ermee. Het is van een paar liedjes: “Hutten” erin: “Nevau hutten, blah blah blah…” Ik hoop dat je niet gek wordt 😉 G. de vader. Laat u niet verleiden om dit soort termen te gebruiken. Het is niet moeilijk. Niffo betekent neef in het Sranang (Suriname). Zoals de meeste slangtalen is ook dit woord afgeleid van de Surinaamse taal. Geen idee hahaha. ik ga ook lezen! Het is jeugdig jargon, dus als je het niet begrijpt, prima, maar probeer je er geen zorgen over te maken als je weer zoiets hoort. Je kunt ook zeggen: Ey! Trench hoe bent u ontmoet dokter? Met niffauw bedoelen ze neef, en na de zin zeggen ze hetzelfde als metgezel of vriend.

Het is eigenlijk jezelf er cool uit laten zien, niets anders toevoegen. Dus wat betekent “a” en wat zijn hutten? +Rickphaff, HUTS, slaat nergens op. Het is een veilig woord dat je in veel situaties kunt gebruiken. Tegenwoordig is het meer een begroeting of niet. sprong op je. niffauw hutten. Het kan van alles zijn. U kunt met uw stem horen of wat wordt bedoeld positief of negatief is.

Pippi Langkous was zijn tijd vooruit en gebruikte eigenlijk het woord HUTS.

https://www.538.nl/leipe-lyrics/dit-betekent-de-straattaal-in-huts Hutten een niffauw is van het nummer “Hutten” [https://www.youtube.com/watch?v=GYk14hnua8k].

Ik weet niet wat hutten betekenen, maar niffauw is een neef, maar jongens bedoelen dit vaak als een vriend.

bronnen:

hutten kunnen betekenen ‘ik heb dat kuiken gerepareerd’ of sommigen noemen het ‘voelen’ hutten niffauw betekent ewa een neef ewa is een Marokkaans woord voor als je iemand ontmoet niffauw is hoe je het uitspreekt hoe schrijf je het eigenlijk is hij neef (neef is in het Engels neef Eigenlijk bedoelen ze “hoe gaat het met je neef” De meeste jongens zeggen dat het gwn is omdat het mogelijk is en het is een leuk liedje, dus soms slaat het nergens op en betekent hutten dat er iets goed gaat. Verschijnt in alle antwoorden van het gebrek van betekenis van het woord ‘hutten’ Of misschien eerder de meervoudig geïnterpreteerde betekenis van het woord. De Schepper zelf kan in deze lettergreep de exacte betekenis volgens hem niet meer verklaren dan het woord safe niffauw dat Iig of neef betekent.

https://www.funx.nl/radio/fragments/336328-mouad-loucos-legt-ons-uit-wat-huts-metekent-a-niffauw (vanaf 40 seconden)

Ik denk dat het gebrek aan duidelijkheid de reden is waarom dit antwoord niet correct kan worden beantwoord. Het is vooral handig binnen de groep mensen die het gebruiken.

Het kan worden vergeleken met een woord als “heerlijk”. Leuke neef.

bronnen:

  • https://www.funx.nl/radio/fragments/33632…

Het slaat nergens op, wist je dat het woord “yeet” in het Engels min of meer hetzelfde is, het wordt alleen gebruikt als stopwoord of om grappig te zijn, bijvoorbeeld: je gooit een tampon in de prullenbak “HUTSSS “! Alleen een gast die hutten kent, zegt het als er iets gebeurt als: goede pancake flips dus je zegt HUts bijvoorbeeld en niffauw betekent neef, dus hutten is neef.

Leave a Reply