wanneer is de trekking van de staatsloterij

De staatsloterij wordt elke maandag, woensdag en zaterdag om 22:59 uur gehouden. ET. De sluitingstijden van de verkoop variëren van één tot twee uur voor de trekking, afhankelijk van de wedstrijd. Powerball-trekkingen worden om 22:59 uur live gestreamd op de loterijwebsite. Paastijd op maandag, woensdag en zaterdag. U kunt de trekking bekijken door op de link “Tekeningen bekijken” op de startpagina van de loterijwebsite te klikken.

Table of Contents

Wanneer is de oudejaarstekening?

De sweepstakes op oudejaarsavond worden op 31 december om middernacht gehouden. Deze live-loterij wordt uitgezonden op Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve met Ryan Seacrest 2023. Tickets voor deze loterij zijn nu te koop en kunnen worden gekocht bij elke Jersey-loterijwinkel.

Waar viel de staatsloterij in 2022?

De volgende trekking van de staatsloterij vindt plaats op 9 november 2022. Het derde prijswinnende lot was uitverkocht voor dinsdag 8 november, een gelijkspel voor vier van de vijf witte ballen en de powerball. De volgende geschatte jackpot is $ 47 miljoen.

Waar wordt de staatsloterij getrokken?

De staatsloterij wordt elke maandag, woensdag en zaterdag om 22:59 uur getrokken. Oosterse tijd. Het live-evenement begint 5 minuten nadat de live-uitzending is afgelopen. U kunt de tekening bekijken door de nieuwste Powerball-tekeningen te bekijken. Laat de tekening zien. de computer. tarief; TV-zenders. laatste filmpje. kracht bal. ×

Hoeveel staatsloterijen 2022?

De staatsloterij wordt elke maandag, woensdag en zaterdag gehouden om 22:59 uur. Elke week zijn er drie verlotingen, dus je hebt volop kansen om grote prijzen te winnen! De volgende loterij jackpot is $2 miljoen, dus zorg ervoor dat je je tickets op tijd koopt!

een introductie

De staatsloterij wordt elke maandag, woensdag en zaterdag om 22:59 uur getrokken. ET. U vindt er alles wat u moet weten over de Vereniging van Meerstatenloterijen (MUSL). Vanaf de inaugurele trekking op 19 april 1992 tot 21 augustus 2021 zijn de Powerball-trekkingen elke woensdag- en zaterdagavond gehouden.

Leave a Reply