waar zit de bakkenist bij motorcross

De coureur in motorcross. Hij is vrachtwagenchauffeur voor het MotoTees-team. Hij is ook een Supercross-racer.

Table of Contents

Waar is de bakker in motorcross?

Cory Flewellen is waarschijnlijk de jongste vrachtwagenchauffeur in de Monster Energy Supercross-pits, maar de inwoner van Hawaii leeft zijn droom om een ​​professionele motorcrosser te worden. Met slechts 25 jaar oud is Flewellen een van de beste hardlopers in de sport en vertoont geen tekenen van vertraging. Vanuit het perspectief van een coureur is motorcross een extreme sport die rij- en freestyle-vaardigheden vereist. Met behulp van een Go-Pro-camera geeft Flewellen ons een kijkje achter de schermen van wat er nodig is om een ​​succesvolle motorcrosser te zijn.

Wat doet een bakker?

De bestuurder in motorcross is verantwoordelijk voor het alleen besturen van de vrachtwagen. Ze moeten een CDL-licentie hebben en minimaal 25 jaar oud zijn. Ze moeten ook bedreven zijn in extreem rijden.

een introductie

Een motorcrosser is altijd klaar voor een dag vol adrenaline. Ze moeten bekwaam en ervaren zijn om met de krachtige machine om te gaan terwijl ze over het circuit racen. Er zijn veel verschillende motorcrossbanen over de hele wereld, elk met zijn eigen unieke uitdagingen. De chauffeur moet de juiste persoon kunnen kiezen voor zijn vaardigheidsniveau en ervaring.

startlijn

Aan het begin van het seizoen debuteerden twee geweldige nieuwe plekken aan het begin van de kalender. De eerste was Qatar, dat ook geschiedenis schreef als een van de redenen waarom F1 en MotoGP begonnen. Rijders moeten over het algemeen bij de startlijn samenkomen om de uitrusting te controleren om er zeker van te zijn dat hun route wordt gemarkeerd door de longitudinale hartlijn van elke fiets (en) die bij de eerste controle is gemonteerd. De nummer één gekwalificeerde bestuurder wordt ook wel een oppas genoemd. Pole position, polesitter, start de race “vooraan op de grid”. Een staande start is een type start in autorace-evenementen waarbij auto’s tot stilstand komen wanneer gestopte auto’s in botsing komen met de coureurs waarachter ze starten NASCAR-coureurs Chase Elliott en Austin Cindric zullen op 11 november deelnemen aan Travis Pastrana’s Nitro Rallycross (Nitro RX) -13 bij Wild Horse-passen.

eerste beurt

De lancering vond plaats in Aldon Baker’s trainingsfaciliteit van wereldklasse, bekend als de Baker Factory in Claremont, Florida.

De Baker Factory is de belangrijkste bestemming voor motorcrosstraining en het is duidelijk waarom. De faciliteit beschikt over enkele van de beste rijders ter wereld en wordt bestuurd door de geweldige Aldon Baker.

We spraken met Aldon Baker over alle aspecten van de faciliteit en hij legde uit dat de eerste bocht cruciaal is voor elke rijder. Een goede start is essentieel voor een succesvolle race.

De overstap van Plessinger naar KTM zorgde voor enige wenkbrauwen, maar de inwoner van Ohio is de grootste leverancier van originele uitrusting en vervangende motorfietsen

Leave a Reply