Waar is mijn kat zojuist aan overleden?

Onze poes Indy komt nooit voor het huis, en nu rent ze ineens naar voren door een steegje bij de buren. Mijn vriend vertrouwt hem niet en na een paar minuten loopt hij ook naar voren. Daar lag ze op weg naar de voordeur op de weg. Er rijden maar heel weinig auto’s voorbij, vooral om 18.00 uur. Ik zag ook geen verwondingen, de benen, ribben, hoofd en heupen leken intact. Alleen bewoog ze haar mond vreemd. Ze maakte geen geluid van pijn toen ik haar oppakte en stierf thuis terwijl ik haar nog vasthield. Ze was anderhalf jaar oud. Zou het een hersenbloeding kunnen zijn? Ik kan me niet voorstellen dat het een aanrijding was. Maar we zijn zo verdrietig, het was een echte knuffel. Hoe kunnen we dat zeggen? Ik heb niets gezien dat naar een dierenarts gaat als je iets wilt weten kerel kerel, de gevoelige teef is onbeleefd. Ik zeg alleen hoe het is

Leave a Reply