waar is jeremy van de grote tuinverbouwing

Jeremy Allen is een tuinontwerper uit Colchester, Essex in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft meer dan 30 jaar tuinervaring en heeft drie grote tuinen helemaal opnieuw aangelegd. Jeremy is gepassioneerd door tuinieren en gebruikt zijn eigen tuin als een voorbeeld van gedurfde tuinarchitectuur, versterkt door geselecteerde massa’s en frequente aanplant. Zijn advies heeft veel mensen geholpen om hun eigen prachtige tuinen te creëren.

Table of Contents

Wat zou Jeremy van de Groot Tweenverboeing doen?

Jeremy komt uit Glasgow en werd Superintendent of Lands and Research bij Plant Delights Nursery in Raleigh, North Carolina. Hij werkt al een tijdje in een kwekerij en weet hoe hij heesters, vaste planten en eenjarige planten in het landschap moet laten opgaan. Ze zegt dat Jeremy’s tuin haar doet denken aan een prachtige tuin.

Waarom gaat Jeremy weg?

Jeremy komt oorspronkelijk uit Colchester, Essex in het Verenigd Koninkrijk. Hij verhuisde zes jaar geleden naar Suffolk om een ​​adviserende rol op zich te nemen bij Jamie Durie Design. Jeremy heeft altijd een passie gehad voor tuinieren en design, en zijn werk met Jimmy Dore voedde zijn liefde voor de industrie. Jeremy verlaat nu Jamie Durie Design om zijn tuinontwerpbedrijf fulltime voort te zetten. Hij is erg enthousiast om zijn eigen bedrijf te starten en kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!

Waarom is het zo ver weg van de Grote Tuin?

Jeremy stopte met het renoveren van de grote tuin omdat Jamila er niet was om hem te helpen met de renovatie. Het is meestal Jamila die Jeremy helpt met tuinieren, maar ze is op vakantie. Dit betekent dat Jeremy de wijziging zelf zal moeten doorvoeren.

Wat doet Jeremy Vermeulen?

Jeremy Vermeulen is een Nederlandse zakenman die vooral bekend is geworden door zijn werk aan het tv-programma De grote Tuinrenovatie. Hij is ook verschenen op SBS6 BBQ Battle en RTL4 Eigenaar van The Wild Mill BBQ Beer. Naast zijn televisiewerk is Jeremy ook eigenaar van Fervor Accessories, een bedrijf dat barbecue- en barbecue-accessoires verkoopt.

Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson komt oorspronkelijk uit de Cotswolds en heeft onlangs plaatsgemaakt voor zijn nieuwe huis nadat zijn oude was opgeblazen. In juli kreeg hij toestemming om zijn eigendom van £ 4 miljoen, dat in het hart van het schilderachtige platteland lag, te slopen. De omroep, journalist, boer en schrijver stort zich nu op zijn nieuwe project: een complete tuinrenovatie.

Leave a Reply