voortdurend vloeien de kleuren in elkaar 10 letters

In deze studie onderzoeken we de associaties van taalkleuren in een ‘algemene’ populatie (niet-synthetisch en geconjugeerd), met een focus op letters en woorden. Wij geloven dat kleuren op een natuurlijke en naadloze manier naadloos in elkaar overvloeien.

Table of Contents

rood

Kleuren vloeien continu in elkaar over met meer dan 10 rode letters. De letter A is rood en de letter D is geel. Deze reeks bevat de eerste letter van elke kleur in de volgorde waarin deze in de regenboog voorkomt. Rood oranje geel groen blauw indigo violet.

oranje

In bovenstaand voorbeeld zijn de woorden met een oranje achtergrond ingesteld op de achtergrondkleur BurntOrange. Naarmate de frequentie toeneemt, verandert de waargenomen kleur geleidelijk van rood naar oranje naar geel naar groen naar blauw naar violet. Wit is de aanwezigheid van alle kleuren zichtbaar licht. Violet = Violetta / Morado. Naranja – sinaasappel. De lijst met Spaanse kleuren verschilt een beetje van de andere woordenlijsten die we hebben verstrekt. Laten we de kleuren in het Frans eens nader bekijken. Ik hou van alle andere kleuren – rood, groen, geel, enz. – maar mijn favoriet is altijd blauw geweest. Zoek een kruiswoordpuzzel over kleuren. Kleuren – kleuren tegenover elkaar op het kleurenwiel: (rood en groen), (geel en paars), (oranje en blauw). Lichte letter Om dit te bereiken, moet u twee voorwaardelijke opmaakregels maken met de volgende formules: oranje rijen (de cel in kolom B is

geel

De kleuren vermengen zich constant met elkaar om nieuwe en unieke kleuren te creëren. Dit proces wordt kleurmenging genoemd. Het mengen van geel met andere kleuren kan een grote verscheidenheid aan kleuren opleveren, waaronder groen, oranje en bruin. Geel is een zeer veelzijdige kleur die in verschillende omgevingen en situaties kan worden gebruikt.

Groene kleur

De kleuren lopen constant in elkaar over, waardoor het moeilijk is om je op één ding te concentreren. Het groene vierkantje geeft aan dat je de juiste letter in de juiste volgorde hebt gekozen. “Mijn Wordle-strategie is om elke puzzel te beginnen met een woord dat veel dezelfde letters heeft, zodat ik een idee krijg van hoe het spel werkt.”

Leave a Reply