Tot welke leeftijd groeien je borsten?

Ik ben een meisje van 16 jaar en heb cupmaat A. Ik denk dat het een beetje te klein is omdat het bijna plat is. Ik zou natuurlijk liever een grotere maat hebben. Maar tot wanneer groeien je borsten eigenlijk en heb ik nog de kans om te groeien? Ze zeiden dat als je anticonceptiepillen slikt, je borsten ook groeien, maar dat is mij niet overkomen. alvast bedankt. Er is echter niets mis met cup A. Je borsten lijken door te groeien tot ongeveer 3 jaar na je eerste menstruatie. Toen die drie jaar bijna voorbij waren, kreeg ik weer een enorme groeispurt (mijn borsten in ieder geval): ik ging van een kleine B-cup naar een D/DD-cup.

Misschien speelde het feit dat ik toen anticonceptiepillen slikte ook een rol. Veel vrouwen krijgen op deze manier grotere borsten. Maar dit verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. De leeftijd waarop de borstontwikkeling stopt, verschilt van vrouw tot vrouw, maar ik heb ook gehoord dat dit oploopt tot de leeftijd van 21 jaar.

Ik weet dat het sociaal wenselijk is om je vraag te beantwoorden dat je blij moet zijn met jezelf en dat er veel mannen zijn die van vrouwen met kleine borsten houden. Ik begrijp echter heel goed dat je er erg onzeker van kunt worden (ik leer het van mezelf kennen), dus misschien kun je de Pil zelf eens proberen. Als je er klaar voor bent natuurlijk 🙂

Een minuut later toegevoegd:

Sorry, ik lees net dat je al aan de pil bent! Wat zijn de pillen die je neemt? Sinds ik een 3-fasenpil nam, kwam het verschil alleen voor mij. Het kan dus ook komen door je anticonceptiepil. In tegenstelling tot wat je zegt, groeien je borsten niet voor mannen, maar voor jou. Op welke leeftijd ben je begonnen met het slikken van anticonceptiepillen? Hoe groot je borsten worden, verschilt per persoon.

Ze zullen waarschijnlijk voor je blijven groeien tot je 18 bent, maar misschien zijn ze al begonnen te stoppen.

Welke mok heeft je moeder? en je oma’s?

Je kunt meestal ook zien hoever je doorgroeit.

De pillen kunnen de groei van je borsten zelfs bevorderen,

Maar ook dit verschilt per persoon.

Je hebt ook vrouwen die er dik van worden, dus je hebt meer bijwerkingen.

En trouwens, er zijn veel meisjes met CUP A,

Je bent echt niet de enige, dus er is zeker geen reden om verlegen te zijn!

Er zijn ook veel spelers die in Cup A vallen,

En vind cup b/c of ​​hoger gewoon te groot! 🙂

Liefde. Eline 🙂 Dit is voor iedere vrouw anders. Gemiddeld bereik je de leeftijd van 21 jaar. Er zijn ook middelen voor borstvergroting, zoals zalfjes etc. Er wordt echter gezegd dat het niet effectief is. Je bent nog 16, dus maak je geen zorgen. Na je eerste groeispurt ga je wat langzamer tot je volwassen bent, wat nog een paar jaar duurt. Je cupmaat kan ook je hele leven toenemen. Vrouwen krijgen meestal een partner als ze een baby krijgen en geven ook borstvoeding (dit is voor elke vrouw anders, ik ging van een B-cup naar een C-cup). Gedeeltelijk waar. Bij elke zwangerschap komen er nieuwe borstklieren bij, dus het kan echt een verschil maken voor je cupmaat. Maar dit staat los van borstvoeding. Als je je baby borstvoeding geeft, blijven je borsten langer lekker vol voordat ze verslappen. Dit doen ze allemaal hangen na de zwangerschap, ongeacht of je borstvoeding hebt gegeven…

En tussen haakjes, ik denk niet dat dit meisje zwanger is… tot ze 18 is en als je aankomt, horen je borsten erbij.

Leave a Reply