tot hoe laat kan ik een staatslot kopen

U kunt tot 22:00 ET een officieel loterijticket kopen. De MultiState Lottery Association heeft namelijk voldoende tijd nodig om ervoor te zorgen dat de trekking plaatsvindt. Koop je een kaartje na 22.00 uur, dan is je kaartje ongeldig en kun je geen aanspraak maken op prijzen.

Table of Contents

Hoeveel kost een staatslot met XL in 2022?

U kunt tot 15 minuten voor de geplande trekking een staatsloterijticket kopen. Een staatslot met een XL kost in 2022 $2.

Hoe laat wordt de staatsloterij getrokken?

U moet uw staatsloterij zo snel mogelijk kopen om ervoor te zorgen dat u de deadline niet mist. De deadline verschilt per staat, maar is meestal 59 minuten voor de trekking. De trekking zelf wordt meestal gehouden om 22:59 ET. Zorg ervoor dat u de laatste datum van de kortingen in uw specifieke geval controleert, zodat u uw kans om te winnen niet mist!

Kun je nog een oudjaarskaart kopen?

Volgens de Multi-State Lottery Association kun je minimaal 59 minuten voor de trekking een kaartje kopen. Dit betekent dat als je een kaartje wilt kopen voor de oudejaarsloterij, je dit voor 31 december 23:01 moet doen. Als je online een kaartje wilt kopen, houd er dan rekening mee dat veel staatsloterijsites op dit moment ook stoppen met verkopen. Dus als je hoopt deel te nemen aan de festiviteiten op oudejaarsavond en kans te maken op grote prijzen, zorg er dan voor dat je je tickets van tevoren bemachtigt!

Wat zijn de populairste eindnummers Staatsloterij?

Op basis van voorbeeld 1 kunt u tot 21:59 uur een officieel lot kopen. De meest populaire staatsloterij is de Powerball-loterij.

een introductie

Om een ​​staatsloterij te kunnen kopen, moet u op de dag dat u uw lot koopt 18 jaar of ouder zijn. U kunt tot 13 weken (91 kosten) vooruit kopen door Advance Play te bestellen. De trekkingen vinden zeven dagen per week plaats om ongeveer 20.38 uur. Colorado koopt graag een beetje land. Zoals deze twee sets van vergelijkingen suggereren, kunnen staatsjackpots, voordat het spel werd geïntroduceerd, relatief zijn

Leave a Reply