tot hoe laat is glow eindhoven

Van 12 t/m 19 november vormt Eindhoven weer het decor voor nationale en internationale lichtkunstenaars tijdens lichtkunstfestival GLOW. Dit jaar loopt het festival van zaterdag 12 november tot en met zaterdag 19 november. Licht uit om 22.00 uur van maandag tot en met donderdag. Maar tijdens de andere edities gingen de lichten op die dagen pas om 23.00 uur uit. Eindhoven Centrum verandert in de grootste lichtshow van Nederland, dagelijks kun je van 18.00 tot 18.30 uur genieten van dit spektakel. Op vrijdag- en zaterdagavond is GLOW Eindhoven geopend tot 00:00 uur.

Table of Contents

Hoe lang duurt GLOW Eindhoven?

Van 12 t/m 19 november staat Eindhoven bol van lichtkunstwerken, installaties en satellietprojecties als onderdeel van het jaarlijkse festival GLOW. Het evenement is gratis en vindt plaats op verschillende locaties in het centrum. Bij elk restaurant of café in de binnenstad is een routekaart verkrijgbaar, zodat je gemakkelijk alles kunt ontdekken wat GLOW te bieden heeft. Met zoveel te zien en te doen, is flare een evenement dat je niet mag missen!

Is GLOW Eindhoven gratis?

GLOW Eindhoven is een jaarlijks evenement van een week dat in 2021 voor de vijftiende keer zal plaatsvinden. Licht uit om 22.00 uur van maandag tot en met donderdag.
Dit gratis en geweldige lichtfestival vindt plaats in de maand november, mis het niet, het is absoluut geweldig. Eindhoven is de geboorteplaats van Philips, het wereldberoemde verlichtingsbedrijf. Het centrum van Eindhoven verandert in het grootste lichtspektakel van Nederland, van 18.00 tot 22.00 uur kun je genieten van dit spektakel.

Waar begint GLOW Eindhoven?

Glow Eindhoven is een jaarlijks evenement van een week, dat in 2021 voor de vijftiende keer zal plaatsvinden. Elk jaar licht de binnenstad van Eindhoven op met allerlei soorten lichtkunst. Licht uit om 22.00 uur van maandag tot en met donderdag. Tijdens andere edities gingen de lichten op die dagen pas om 23.00 uur uit. Glow Eindhoven is een must-see voor iedereen die van lichtkunst houdt of iets nieuws en unieks wil proberen.

Is GLOW geannuleerd?

Nee, GLOW wordt niet geannuleerd. Het Light Art Festival in Eindhoven blijft stralen. Doordeweeks kun je van het spektakel genieten van 18.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 18.30 tot 23.00 uur.

Wanneer start Glow Eindhoven?

Glow Eindhoven is een jaarlijks evenement van een week, dat in 2021 voor de vijftiende keer zal plaatsvinden. Elk jaar licht de binnenstad van Eindhoven op met lichtkunstinstallaties van kunstenaars en ontwerpers uit binnen- en buitenland. Het totale GLOW-parcours duurt ongeveer 2 uur om te lopen. De routekaart is verkrijgbaar bij elk restaurant of café in de binnenstad. Licht uit om 22.00 uur van maandag tot en met donderdag. Tijdens andere versies gingen de lichten op die avonden pas om 23.00 uur uit. Ronde gloed!

Leave a Reply