npo 3 nacht van de popmuziek

NPO 3FM is een Nederlands ritmisch CHR-radiostation van de publieke omroep NPO. Op het station hoor je een mix van pop, rock en alternatieve muziek. Deze week vieren ze de 20e verjaardag van Deserter’s Songs van Mercury Rev. U kunt vanavond luisteren naar de speciale uitzending.

Table of Contents

een introductie

NPO 3FM is een Nederlands ritmisch CHR-radiostation van de publieke omroep NPO. De overgrote meerderheid van de nummers die in de ether worden gespeeld, zijn rock-, pop- en dansmuziek uit de jaren 80, 90 en 2000. De slogan van het station is “Pop Music Night”.

Top of the Pops ( TOTP ) is een Brits televisieprogramma dat bovenaan de hitlijsten staat , geproduceerd door de BBC en oorspronkelijk wekelijks uitgezonden tussen 1 januari 1964 en 30 juli 2006. Het wordt traditioneel elke donderdagavond vertoond op BBC One , met af en toe herhalingen op zondag Vrijdag. TOTP werd voor het eerst uitgezonden op nieuwjaarsdag 1964, met de Top 12 singles van 1963; Sindsdien wordt het elke week onafgebroken uitgezonden.

MTV Music 24 (ook wel MTV Music genoemd) was een Europese muziektelevisiezender van ViacomCBS Networks EMEAA. Het kanaal was beschikbaar in 26 landen in heel Europa en aanbevolen

de artiest

De non-profitorganisatie, 3 Night of Pop Music, houdt haar jaarlijkse muziekfestival op locaties in het stadscentrum van Huddersfield. De line-up van dit jaar bestaat uit een breed scala aan bands en artiesten, waarvan een groot deel uit Nederland. Dit evenement is absoluut een viering van indiemuziek en de perfecte gelegenheid om geweldige live optredens te zien. Dus als je in de buurt bent, ga er zeker eens kijken!

liedjes

NPO 3FM is een Nederlands ritmisch CHR-radiostation van de publieke omroep NPO. De overgrote meerderheid van de nummers die in de ether worden gespeeld, zijn rock, alternative, pop en dance. Elk jaar op 31 december draait de zender 24 uur lang alleen maar popmuziek van het afgelopen jaar. Dit evenement heet “Nachten aan de Ronde Tafel”.

De “Nights at the Roundtable” van dit jaar was bijzonder goed, met nummers van Balthazar, Nick & Simon, Martin Solveig, Tkay Maidza, Prince en Delerium. Al deze artiesten zijn ongelooflijk getalenteerd en hun liedjes zullen zeker in je hoofd blijven hangen. Als je een liefhebber bent van popmuziek, moet je zeker de Nachten aan de Ronde Tafel van NPO 3FM kijken.

algemeen

NPO 3FM is een door mensen gecontroleerd Nederlands ritmisch CHR-radiostation. Het overgrote deel van de in de ether gedraaide nummers zijn rock, alternative, indie en je ziet, hoort en leest het allemaal via 3voor12. nl/pinkpop, 3FM

Elke week nemen presentatoren Billy Niles en Greg Willis zo diepgaand een kijkje in de wereld van de popmuziek als alleen zij kunnen. Welkom bij Flip

De Smokkelaarswedstrijd is terug!! Samen met StoneBaked Pizza donderdag 3 november 19.30 uur – £ 2 – Max Team van 6 Pools
NPO Radio 2 staat van 7 t/m 11 november volledig in het teken van de jaren 90, Prince, No Money
3. Ik werd gisteravond weer verliefd 4. A Series of Fools 5. It Must Be Real Music from Baz Luhrmann’s The Great Gatsby

Leave a Reply