mocht ik door de drank bezwijken

Als ik bezwijk voor de drank, zal het me kwetsbaarder maken en vatbaar maken voor agressief gedrag. Volgens onderzoek gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association consumeren minderjarigen meer dan 800.000 drankjes per maand. De reactie van de hersenen op alcohol bepaalt of iemand doorgaat met drinken. Recent onderzoek suggereert echter dat zware drinkers meer kans hebben op het ontwikkelen van ziekten zoals tuberculose of longontsteking. Drinken is bijna een norm geworden op feesten, bijeenkomsten en sociale gelegenheden. Helaas weten sommige drinkers niet wanneer ze genoeg hebben gehad, en sommigen bezwijken onder groepsdruk om dom te drinken. Toegeven aan de verleiding om te drinken leidt alleen maar tot problemen en gevolgen die ik misschien niet aankan.

Table of Contents

Je wordt dronken

Als u alcohol drinkt, loopt u het risico op alcoholvergiftiging, wat dodelijk kan zijn. Alcoholgebruik is een persoonlijke beslissing, maar velen vinden het een goed ontspannend middel, sociaal glijmiddel of gewoon genieten van de smaak. Mensen die aan alcohol bezwijken, worden echter kwetsbaarder en vatbaarder voor agressief gedrag. Een alcoholische black-out betekent niet flauwvallen. Het betekent dat je je kortetermijngeheugen wist terwijl je nog bij bewustzijn bent. Als een man en een vrouw hetzelfde volume hebben en evenveel drinken, dan is alcohol sterker in het bloed van een vrouw dan in dat van een man. Vrouwen worden sneller dronken en lopen een groter risico op gezondheidsproblemen. Er wordt verwacht dat een persoon die tussen de 100 en 150 pond weegt, dronken zal worden na het nuttigen van 2-3 shots Patrón tequila. Als je tot 200 lbs weegt, heb je 4-5 shots nodig. 13″ Als een verbod bedoeld was, zou het logisch zijn geweest om te zeggen “drink niet tijdens het uitvoeren van het ritueel”; de zin

Je zult verkeerde beslissingen nemen

U zult slechte beslissingen nemen als u geen prioriteit geeft aan belangrijke beslissingen. Dit kan leiden tot beslissingsmoeheid en slechte keuzes. Slechte beslissingen kunnen zijn: onveilig rijden, liegen en doen alsof je iemand bent die mensen niet zoals jij maakt, dronken of stoned worden op de avond voor een belangrijke gebeurtenis, of je spaargeld verzilveren. Consistent goede beslissingen nemen is waarschijnlijk de belangrijkste gewoonte die we kunnen ontwikkelen, vooral op het werk. Maar op sommige dingen hebben we geen invloed. Besluitvorming vormt de kern van ons persoonlijke en professionele leven. We nemen elke dag beslissingen. Sommigen van hen zijn klein, lokaal en onbeduidend. Anderen zijn levensveranderend. Laat je emoties niet regeren: Emoties kunnen ons ertoe aanzetten om slechte beslissingen te nemen, inclusief impulsieve keuzes zoals het verzilveren van ons spaargeld, te vroeg trouwen of in een opwelling stoppen. Wees je bewust van je emotionele triggers en trek je zo nodig terug om te voorkomen dat je een overhaaste beslissing neemt.

Je geeft veel geld uit

Je geeft veel geld uit. Dit is een probleem omdat het betekent dat u niet genoeg geld spaart voor uw pensioen. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om dit probleem op te lossen. Eerst moet je een budget instellen en je eraan houden. Ten tweede, zorg ervoor dat je alleen geld uitgeeft aan de dingen die je echt nodig hebt. Ten slotte moet u een voorspellingsplan voor pensioensparen gebruiken om ervoor te zorgen dat u genoeg geld heeft voor uw pensioen.

Je krijgt een kater

Als je alcohol drinkt, is het slechts een kwestie van tijd voordat je een kater krijgt. Een kater is de reactie van je lichaam op het drinken van te veel alcohol. Symptomen zijn hoofdpijn, misselijkheid, braken en vermoeidheid. Er zijn veel manieren om een ​​kater te voorkomen of te behandelen, maar de beste manier is om in de eerste plaats niet te veel te drinken. Als u merkt dat u last heeft van een kater, zijn er een paar dingen die u kunt doen om uw symptomen te verlichten. Drink veel vocht, vooral water of een sportdrank. Eten kan ook helpen. Neem wat rust en rust voor de rest van de dag. Raadpleeg een arts als uw symptomen ernstig zijn.

Leave a Reply