Mag en kun je tegenwoordig nog wel topless op het strand lopen?

Kun je tegenwoordig nog topless over het strand lopen?

Sinds ik hier een documentaire over heb gezien op tv denk ik hier aan, social media is volgens hen eigenlijk de belangrijkste reden en het resultaat is dat je je er maar druk om moest maken op het strand,
Maar het was me niet helemaal duidelijk of het officieel mocht of niet, iemand zegt dat hij geen kracht meer heeft, volgens anderen zijn mensen voorzichtiger geworden, en volgens anderen komt het door individuele immigranten zoals islamisering, maar dat is en is Nederland,
Is er iemand die een deskundige is die hier het antwoord op weet?
Want anders doorbreek ik dat taboe en blijf ik topless zonnen op het strand, voor mij geen probleem, zolang ik geen boete krijg of zo, waar ik bang voor ben, waarom die vraag

Leave a Reply