Mag de sportschool bij een jaarcontract het tarief verhogen?

Ik heb een jaarcontract bij Basic waarbij ik 19,99 per 4 weken betaalde. Nu, per 1 maart, hebben ze zonder waarschuwing en eenzijdig de prijs verhoogd met 1 euro. Nu zeggen ze in de voorwaarden dat ze het tarief vanaf 1 januari altijd met niet meer dan 5 procent kunnen verhogen, als dat nodig is. Ik vind het vreemd dat het contract eenzijdig gewijzigd kan worden. Ik heb nu online gelezen dat als dit het geval is je ook moet kunnen annuleren en dit mag volgens de basisverhouding niet. Nu kun je 1 euro zeggen waar heb je het over. Het gaat mij om het principe. Als dit in Nederland normaal gaat worden, wil ik vanaf nu het maximum aanwijzen. Stel je voor dat banken de rente op een hypotheek met een vaste looptijd van 20 jaar verhogen vanwege indexering, zoals blijkt uit de basistoereikendheid. Wat is mijn recht? Uw rechten staan ​​vermeld in de Algemene Voorwaarden.

Ik stemde hiermee in.

Dit soort voorwaarden staan ​​(ik hoop van niet) in de voorwaarden van uw hypotheek. Natuurlijk is uw recht hoog! Ze zouden een bericht moeten sturen, berichten van mening! Ik weet natuurlijk niet welke sportschool het is. Ik heb er ervaring mee, het gebeurde zo dat ik 21,00 per maand moest betalen, en dat liep op tot 25,00! Dag, ik had nog een sportschool, wat erg goed is! Ik raad je aan om een ​​andere sportschool te zoeken.

De nieuwe sportschool is erg goed! Ik moet gewoon 11.00 betalen!

Groeten,

Ceylin! <3 Er staat dat het te maken heeft met basicfit. En wat is jouw antwoord op de vraag?

Leave a Reply