krantenstrip van dik browne die voortgezet werd door zijn zoon chris

De krantenstrip van Dick Brown, “The Terrible Hagar”, wordt sinds 1988 geleid door zijn zoon Chris. Chris Brown is een Amerikaanse striptekenaar en cartoonist geboren in 1952. Hij is de zoon van Dick Brown en de broer van Robert Bruin. Chris zette de kenmerkende krantenstrip van zijn vader voort en creëerde ook zijn eigen gesyndiceerde strip ‘Raising Duncan’.

Table of Contents

\”Hagar de Verschrikkelijke\”

Het is niet verwonderlijk dat Chris Brown, de zoon van Dick Brown, zijn succesvolle werk in de krant “The Terrible Hagar” voortzette. De strip is immers zowel een karikatuur als een losse interpretatie van het middeleeuwse Scandinavische leven, dat Dick Brown zeer na aan het hart lag. De strip is ook een slimme woordspeling, aangezien de naam “Hagar” is afgeleid van het Oudnoorse woord voor “terreur” of “verschrikking”.

Chris Brown heeft geweldig werk verricht om de nalatenschap van zijn vader levend en wel te houden. De strip blijft populair bij lezers en Chris Brown heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk aan Hagar de Verschrikkelijke.

\”Hallo Louis\”

Schrijf aan de hand van voorbeeld 1 een verhalende en overtuigende alinea over de krantenstrip van Dick Brown, gevolgd door zijn zoon, Chris, “Hoi, Louis.” Dik Browne creëerde de strip in 1954 en hij is nog steeds in gebruik. De strip is gebaseerd op de familie en vrienden van Brown en na zijn dood nam zijn zoon Chris de controle over de strip over. Chris Brown heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk aan de strip, waaronder een Robin Award voor “Hello and Lois” in 1962.

“Dennis de dreiging”

Dennis the Menace is een populaire krantenstrip die al meer dan 60 jaar in gebruik is. De komedie is gemaakt door Hank Ketcham en wordt momenteel voortgezet door zijn zoon, Chris Brown. Dennis the Menace is een ondeugende jongen die vaak in de problemen komt. Maar ondanks zijn ondeugende karakter is Dennis een sympathiek personage dat al generaties lang lezers vermaakt.

\”Familiecircus\”

De strip “Het Familiecircus” van Dick Brown was tientallen jaren een populair tabloiditem en na zijn dood nam zijn zoon Chris het over. Chris zette de komedie met groot succes voort, waarbij hij de geest van het originele werk behield terwijl hij zijn eigen accenten toevoegde. De strip is tot op de dag van vandaag populair en verscheen in honderden kranten over de hele wereld.

Leave a Reply