Jongen wilt mijn vriendin afpakken/stelen?

Ik heb een vriendin die altijd het beste in mensen ziet, ik heb een relatie met een jongen waarmee we wel eens naar een festival gaan. Deze jongen vroeg steeds vaker om naar feestjes te gaan en de dokter te zien de laatste keer dat ik er een slecht gevoel over had en toen ik mijn vriendin ‘s avonds zag, schonk ze geen aandacht aan mij omdat ze de hele tijd aan het praten waren, toen ik benaderde de dokter, ze deed geheimzinnig met haar telefoon uit. Het klopte niet voor mij omdat ze dat nooit deed. Als ze sliep dacht ik veel na en moest ik nog kijken, hier las ik hoe hij van alles over me te zeggen had dat ik slecht voor haar was, dat ze me niet kon vertrouwen en dat ze de betere relatie nodig had die hij kon hebben. (Mijn vriendin heeft hier niets gezegd dat ik haar niet meer kan vertrouwen, maar ze wist niet zeker naar wie ze nu moest gaan. Ik schreef in het verleden en deed een paar dingen en begreep wat ze hier zei. Toen hij het las hij duwde haar ook om het uit te maken toen ze zei dat ze dat niet wilde). Ik sprak hier met haar over, waar ik zei dat ik haar 8 dagen de tijd gaf om voor hem of mij te kiezen. Na 7 uur zei ze dat ze verder wilde voor mij. Ze wil vrienden met hem worden omdat ze allebei zo goed praten, maar ik vertrouw die jongen om haar heen niet. Maar je wilt ze ook niet blokkeren. Ik belde weer waar ik met haar kon luisteren en ze kreeg weer een black-out. Heeft iemand tips hoe ermee om te gaan? Mijn vriendin was in het begin geheimzinnig, maar ze snapte het toen hij alleen maar slechte dingen over me zei, deze jongen zei toen ik hem vertelde dat ze zoveel van me hield en me niet wilde verliezen door zoiets. Deze jongen (van mijn vriendin mocht ik luisteren) zei dat hij kon wachten en dat zijn liefde niet ineens verdwenen was. Ik wil niet dat mijn vriendin met hem omgaat omdat hij geen respect voor mij toont, hij manipuleert haar om zijn zin te krijgen en hij zei letterlijk dat hij toch nog steeds van Dr houdt. Daarnaast probeerde hij haar te kussen toen ze (samen met 3 van zijn vrienden) koudwatervrees kregen. Ik voel me niet goed als je contact met hem houdt omdat hij zoveel minachting voor mij toont. Maar ik wil niet zeggen dat ik mijn vriendin blokkeer, ze wil vrienden blijven omdat ze geen vrienden heeft en ze goed met hem kan praten. Weet iemand wat ik kan doen?

Leave a Reply