Is het gebruikelijk om naast benz.vergoeding ook een stuk onderhoud en afschrijving te vragen?

Laatst reed ik met iemand mee <حسن اكتساب> Live op vakantie ging de reis naar Den Haag. Dus ik was aan het ophalen van Chagen. Aan het einde van de rit moest ik de benzinekosten betalen, en ook de volledige rit uit SNEEK. Terwijl ik in Changan woon. Met andere woorden. Ik betaal dus voor een reis die ik niet zelf heb gemaakt. Bovendien moest ik een bijdrage betalen voor nalatigheid en autoslijtage. Is dit werk populair en goed?? Als je geen normale karakters op je computer hebt, heet dat schreeuwen.

Maar nee, dit is niet je gebruikelijke sneek – Den Haag is 181 km, 2 uur en 15 minuten (geen vertragingen). Als je via Schagen gaat duurt het 20 minuten langer en 8km langer.

Er moet dus iemand rijden. Maar het minimum. Persoonlijk zou ik zeggen, haal gewoon iemand op. De meerprijs is minimaal en ik zou toch rijden. Dus, iets doen met afschrijving en slijtage, ik denk dat het over de grens is.

Als iemand de auto speciaal voor jou heeft meegenomen zodat ze je kunnen ophalen, kan het verhaal anders zijn. Dit is afhankelijk van wat vooraf is afgesproken. Meestal niets.

Voor mij zal dit het einde zijn van een goede kennismaking. Ik zou betalen voor de extra tijd en brandstof en dan ieder zijn eigen weg gaan. Ik denk niet dat dit gebruikelijk is en zeker niet elegant, maar ik ben ook in de gelukkige positie dat ik me als chauffeur voor een paar euro extra geen zorgen hoef te maken over deze dingen. Voor die persoon kan het anders zijn.

Leave a Reply