how long is god of war ragnarok

Verschillende schattingen van recensenten en insiders zeggen dat het voltooien van God of War Ragnarok ongeveer 40 uur zal duren. Dat is veel tijd, vooral voor een AAA-game. Spelers moeten zich ervan bewust zijn dat ze veel tijd in dit spel moeten investeren als ze alles willen zien wat het te bieden heeft. Desalniettemin lijkt de game de investering meer dan waard te zijn, met een epische verhaallijn, prachtige graphics en bevredigende gameplay.

Table of Contents

Is God of War Ragnarok groter dan God of War?

Het lijdt geen twijfel dat God of War Ragnarok een langer spel is dan zijn voorganger. Afhankelijk van hoe nauwgezet u bent, kan het 30 tot 50 uur duren om te voltooien. De extra lengte is het echter waard. Het verhaal is meer uitgewerkt en de zijmissies zijn echt de moeite waard. Om nog maar te zwijgen van de extra inhoud die ervoor zorgt dat je terug blijft komen voor meer, zelfs na het voltooien van het hoofdverhaal. Dus als je op zoek bent naar een langere en meer meeslepende ervaring, dan is God of War Ragnarok de game voor jou.

Hoe lang is God of War Ragnarok op 100 procent?

Geschat wordt dat de nieuwste God of War-game, Ragnarok, ongeveer 40 uur nodig heeft om 100 procent te voltooien. Dat is veel tijd, vooral in vergelijking met de schatting van 25-30 uur voor spelers die op de moeilijkheidsgraad Normaal spelen. Dit is een bewijs van de lengte en herspeelwaarde van het spel. Voor veel spelers is 100 procent van het spel het ultieme doel. Het kan een uitdagende en tijdrovende taak zijn, maar het kan ook heel lonend zijn. Degenen die bereid zijn er tijd en moeite in te steken, zullen ontdekken dat God of War Ragnarok een spel is dat veel te bieden heeft.

Hoe lang later is God of War Ragnarok?

God of War Ragnarok is een lang spel, daar bestaat geen twijfel over. Spelers kunnen verwachten dat ze minstens 25 uur besteden aan het voltooien van het hoofdverhaal, mogelijk veel langer als ze ernaar streven het verhaal voor 100% te voltooien. De lengte van de game is echter maar één aspect: het is ook een ongelooflijk goed ontworpen en boeiende ervaring van begin tot eind, met veel extra content om spelers langer bezig te houden. Als je op zoek bent naar een spel waar je tientallen uren mee door kunt spelen, dan is God of War Ragnarok zeker de moeite van het bekijken waard.

God of War Ragnarok is de nieuwste titel in de franchise

The God of War: Ragnarok is de nieuwste titel in de franchise. Het is ontwikkeld door Sony Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment en wordt uitgebracht in 2021. De game is een vervolg op God of War uit 2018 en zal het verhaal van Kratos en zijn zoon Atreus voortzetten. Het zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc (Steam).

Het is het vervolg op God of War 3 uit 2010

Het is een vervolg op God of War 3 uit 2010, een actie-avontuur-videogame ontwikkeld door Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Computer Entertainment. Het spel werd uitgebracht op 25 maart 2008 in Frankrijk.

Leave a Reply