hoe oud is stefan de walle

Stefan de Waale is een Nederlandse acteur geboren op 15 september 1965. Hij is vooral bekend door zijn rol als Kiss in de tv-serie spin-off van de populaire Nederlandse film Alles is Liefde. In 2011 nam hij de rol van Sinterklaas over van Bram van der Vlugt.

Table of Contents

Waar woont Stefan van der Waal?

Stefan de Waale is een Nederlandse acteur geboren op 15 september 1965. Hij is momenteel 57 jaar oud en woont in Den Haag, Zuid-Holland. Stefan de Walle is vooral bekend door zijn rol als Sack in de tv-serie spin-off van het populaire Nederlandse tv-programma ‘Intocht van Sinterklaas’. Sinds 2011 is hij de officiële tekenaar van Sinterklaas en neemt hij de rol over van Bram van der Vlugt. Stefan de Walle heeft een enorme aanhang op sociale media met 4.692+ k volgers op Instagram.

Wie speelt Sinterklas Stefan de Waale?

Stefan de Waale is een Nederlandse acteur die vooral bekend staat om zijn rol als Sinterklaas. Hij werd geboren op 15 september 1965, wat hem 57 jaar oud maakt. Stefan nam in 2011 de rol van Sinterklaas over van Bram van der Vlugt en vertolkt de rol sindsdien. Hij staat ook bekend om zijn rollen in films en tv-series zoals Flodder, One Beaten en Twice Shy. Stefan is een veelzijdige acteur die met zijn vertolking van Sinterklaas de harten van Nederlandse kinderen en volwassenen heeft veroverd.

Wie is Sinterklaas dit jaar?

Stefan De Waale is een 57-jarige Nederlandse acteur die vooral bekend is door zijn rol als Sinterklaas sinds 2011. Stefan werd geboren op 15 september 1965 in Den Haag, Nederland. Hij is acteur en schrijver, vooral bekend van Intocht van Sinterklaas (2011), Intocht van Sinterklaas (2012) en Sinterklaas (2013).

Stefan de Waale is een Nederlandse acteur

Stefan de Waale is een Nederlandse acteur die bekend staat om zijn rollen in televisie en film. Hij is vooral bekend door zijn rol als Kees in de tv-serie spin-off van de Nederlandse film Intocht van Sinterklaas in 1986. Hij speelde ook in andere films zoals The Memory of a Killer en The Heineken Kidnapping. Naast zijn werk in de bioscoop is De Walle sinds 2011 ook de officiële illustrator van Sinterklaas.

Hij werd geboren op 13 februari 1965

Hij is geboren op 13 februari 1965 en dat zegt veel over hem. Geboren onder het teken Waterman, is hij de waterdrager. Dit betekent dat hij een vast teken is met lucht als zijn westers element. Hij is ook lid van Generatie X.

Leave a Reply