hoe oud is robert ten brink

Robert ten Brink is een beroemde Nederlandse acteur geboren op 20 oktober 1955 in Amsterdam, Nederland. Hij is vooral bekend vanwege zijn werk als tv-presentator en presentator van spelshows. Hij is ook in veel films en tv-shows verschenen. Per 2020 wordt Robert Ten Brink 64 jaar.

Table of Contents

Wat is er mis met de ogen van Robert ten Brink?

Robert ten Brink is een Nederlandse omroep ook wel bekend als “Mr. Love”. Hij is momenteel 66 jaar oud. De ogen van Robert ten Brink zijn hazelnootkleurig.

Waar woont Robert ten Brink op Vlieland?

Robert ten Brink is een Nederlandse tv-persoonlijkheid en presentator die vooral bekend is geworden door zijn werk voor Jeugdjournaal, Lingo en All You Need Is Love. Hij werd geboren in Amsterdam in 1955 en is momenteel 64 jaar oud. Daarnaast is Ten Brink ambassadeur van het Emma Kinderfonds en Vriendenloterij en supporter van goede doelen Vlieland in Amsterdam. Ten Brink is sinds 1984 getrouwd met zijn vrouw Carla Vanderlinden en ze hebben samen twee kinderen. Het gezin woont op het eiland Vlieland, voor de kust van Holland.

Wie zijn de dochters van Robert ten Brink?

Robert ten Brink is een Nederlandse omroep, geboren in 1967. Hij is ook bekend als de presentator van het populaire tv-programma “Robert’s Restaurant”. Hij heeft drie dochters, Charlotte, Isabelle en Sophie.

Hoe oud is alles wat je nodig hebt is liefde?

Robert ten Brink is een 66-jarige Nederlandse presentator en acteur. Hij won in 1993 een Gouden TeleVizier Ring Award voor All You Need Is Love. 26 seizoenen lang presenteerde hij All You Need Is Love.

Robert ten Brink is 71 jaar oud.

Robert ten Brink is 71 jaar oud. Hij werd geboren in Amsterdam, Nederland op 20 oktober 1955. Hij is een Nederlandse omroep en acteur. Zijn programma Educatie Doe Je Zo zou zes afleveringen duren, maar werd door RTL 4 vroegtijdig van de buis gehaald.

Leave a Reply