Hoe moet ik mijn elastiekjes dragen? beugel?

Ik heb een kapot toestel. Aan de andere kant bevindt zich een stekker voor het apparaat. Maar nu weet ik niet welke kabel ik nu moet kopen (wat betreft de zoekterm voor een online aanvraag). De kabels die ik nog thuis heb passen niet. Het is een plug met een gat erin (geen idee van de namen). De Buur besloot voor zijn keuken een warmtepomp en afzuigsysteem te plaatsen. Dit is naast zijn huis. Dus het storende geluid van onze slaapkamer is er :(. Kunnen we dit storende geluid geheel of grotendeels wegnemen door geluidwerend glas en profielen te plaatsen. Normaal gesproken kun je de buurman om een ​​andere plek of accommodatie vragen, maar dat is wat jij wilt dus zij niet We zoeken naar een oplossing om ‘s nachts weer te kunnen slapen op mineralen en edelstenen

Leave a Reply