hoe luidt de achternaam van actrice petra en journaliste merel de dochters van mary dresselhuys

De achternaam van actrice Petra en journaliste Meryl, dochters van Marie Dresselhuys, is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat zowel Petra als Merel succesvol zijn in hun vakgebied en naam hebben gemaakt. Het is mogelijk dat hun achternaam Laseur was, gebaseerd op de meisjesnaam van hun moeder. Dit is echter niet bevestigd. Zeker is dat zowel Petra als Merel getalenteerde individuen zijn die hun sporen hebben verdiend in het door hen gekozen vak.

Table of Contents

een introductie

De twee dochters van Marie Dresselhuis, actrice Petra en journaliste Mireille, dragen de achternaam Lasure. Hun vader is Cess Lasure, een acteur die trouwde met Marie Dresselhuys.

vorig leven

Marie Dresselhuis (22 januari 1907 – 19 mei 2004) was een Nederlandse toneelactrice, hoewel ze ook in een paar films verscheen. Ze was de moeder van twee dochters, Petra en Meryl, die in de voetsporen van hun moeder traden en actrices werden. Petra is vooral bekend vanwege haar rol in de tv-serie Jane the Virgin van The CW, terwijl Meryl in een aantal Nederlandse films en tv-shows is verschenen.

carrièrepad carrièrepad

Marie Dresselhuiz was een Nederlandse actrice met een lange en succesvolle carrière. Ze heeft verschillende rollen gespeeld, maar is vooral bekend als de Queen of Comedy. Ze heeft twee dochters, Petra en Meryl, die in de voetsporen van hun moeder zijn getreden en succesvolle actrices zijn geworden. Petra is vooral bekend vanwege haar rol in de tv-serie Jane the Virgin van The CW, terwijl Meryl in verschillende films en tv-shows is verschenen.

priveleven

Marie Dresselhuiz was een Nederlandse toneelactrice die ook in enkele films te zien was. Ze was getrouwd met Cece Lasure en had twee dochters: Petra, actrice, en journalist Merrill. Beide dochters namen de achternaam van hun vader aan.

Leave a Reply