hoe laat is het in sao paulo

In Sao Paulo, Brazilië is het nu 11:50 uur. Dit betekent dat de zon momenteel in het noorden staat en de hoogte 84,0 graden is. Astronomische schemering van 03:53 – 04:22. Er is geen zomertijd in Brazilië in 2019, dus de tijdzone blijft het hele jaar door hetzelfde. Dit betekent dat São Paulo twee uur voor is op Brasilia Time (BRT), UTC -3.

Table of Contents

Hoe laat is het in So?

Het is nu 11.50 uur in São Paulo. De zon staat momenteel in het noorden en de hoogte is 84,0 graden. Astronomische aurora’s zullen plaatsvinden van 3:53 uur tot 16:22 uur. Gedurende deze periode zullen er geen wijzigingen zijn in UTC -3 uur. São Paulo loopt twee uur voor op Brasilia Time (BRT) UTC -3. In Brazilië is er in 2019 geen zomertijd. Dit betekent dat de UTC-offset het hele jaar door hetzelfde blijft.

Hoeveel tijdzones zijn er?

De stad Sao Paulo ligt in de tijdzone America/Sao_Paulo, 3 uur achter Universal Time (UTC). Er zijn vier tijdzones in Brazilië. UTC-3 wordt gebruikt in eenentwintig centrale en oostelijke staten, waaronder de hoofdstad Brasilia. Dus als je van plan bent het land te bezoeken, kun je het beste voor je op reis gaat even kijken in welke tijdzone je zit.

Waar is 6 uur na Nederland?

De tijd in Sao Paulo, Brazilië is 6 uur later dan de tijd in Nederland. Dit kan een beetje verwarrend zijn voor degenen die er niet aan gewend zijn, maar het is eigenlijk heel gemakkelijk te onthouden. Zie het als ‘een uur eerder’ of ‘zes uur te laat’.

Is het vroeg of laat in Australië?

Hij is momenteel in Australië later dan Sao Paulo. Als je in Australië woont en een vriend in Sao Paulo, Brazilië wilt bellen, probeer hem dan tussen 21:00 en 01:00 uur te bellen.

een introductie

São Paulo, Brazilië is een bruisende stad die bezoekers veel te bieden heeft. De stad herbergt enkele van de beste musea in Zuid-Amerika, evenals een uitstekende keuken. Daarnaast heeft de stad een bruisend uitgaansleven. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van São Paulo is echter de locatie; De stad is gelegen in een prachtige omgeving, met een schilderachtig decor van het Andesgebergte.

Leave a Reply