hoe laat is de uitslag van de staatsloterij

De loterijresultaten zijn bekend en het is tijd om uit te zoeken of u een winnaar bent! De laatste trekking vond dinsdag om 20:45 plaats voor Euromillions en Thunderball om 20:00 uur. Kijk op de website van de Nationale Loterij of u een gelukkige winnaar bent. Met 9 manieren om te winnen, is California Lottery Powerball erg leuk. Leer spelen en misschien ben jij de volgende grote winnaar! Tekeningen worden elke maandag-, woensdag- en zaterdagavond om 22:59 uur gehouden. Houd er rekening mee dat de sluitingstijd voor kaartaankopen 21:59 uur is op de avond van de trekking. Wacht dus niet langer, koop vandaag nog je tickets en maak kans om miljonair te worden!

Table of Contents

Hoe weet je dat je gewonnen hebt bij Staatsloterij?

Uitslag staatsloterij 22:59 uur ET. U kunt zien of u de staatsloterij heeft gewonnen door uw lot met de getrokken nummers te controleren. Als al je nummers overeenkomen met de gekozen nummers, win je!

Wie won in 2022 de staatsloterij?

De uitslag van de staatsloterij wordt vandaag om 15.00 uur bekend gemaakt. De winnaar van de staatsloterij in 2022 is Uncle Sam.

Op welke zender zendt Staatsloterij uit?

De staatsloterij wordt elke maandag, woensdag en zaterdag om 22:59 uur gehouden. Oosterse tijd. De trekking wordt om 22:59 uur live uitgezonden op de loterijwebsite. Paastijd op maandag, woensdag en zaterdag. Je kunt de tekening bekijken op hun officiële website of op hun YouTube-kanaal volgens de onderstaande tabel.

Wanneer is de staatsloterij bekend?

Om 18.00 uur wordt de staatsloterij bekend gemaakt.

Powerball-loterijresultaten

De Powerball Lottery wordt elke maandag, woensdag en zaterdag om 22:59 uur gehouden. ET. U kunt de trekking bekijken door de loterijwebsite te bezoeken en de resultatenpagina te bekijken. De sluitingstijd van de kaartverkoop is 21:59. In die dagen.

Leave a Reply