hoe laat is de sprintrace vandaag

De sprintrace voor de Braziliaanse Grand Prix begint vandaag om 16.30 uur lokale tijd (-3 GMT) op het Autodromo Jose Carlos Pace in Sao Paulo. Een sprintrace duurt 24 ronden of 60 minuten. Dit is de derde en laatste race op de F1-kalender van 2022 met het Formule 1 Sprint-format.

Table of Contents

Is de pit verplicht?

De sprint van vandaag begint om 15:00 lokale tijd (18:00 GMT). Er is geen verplichte pitstop, dus het wordt een sprint van start tot finish. Indien gewenst zijn pitstops echter toegestaan. Deze race wordt naar verwachting een all-out race met de Grand Prix-grid van zondag op het spel.

Hoeveel Q Formule 1?

De sprintrace van het Braziliaanse kampioenschap begint om 16.30 uur lokale tijd (7.30 uur GMT). Een sprintrace duurt 24 ronden of 60 minuten. Datum: zaterdag 12 november

Het officiële F1® YouTube-kanaal – Zie meer op www.f1.com

Logan Sargeant en Williams Racing hebben gezorgd voor ongelooflijke momenten in de F1-geschiedenis – en nu is er nog een om aan de collectie toe te voegen. Vraag: Hoe zit het met je kansen dit weekend hier op Interlagos? Het is een tweede en derde overwinning in de laatste vier races.

Controleer uw lokale vermeldingen

De sprintrace van het Braziliaanse kampioenschap begint om 16.30 uur lokale tijd (7.30 uur GMT). Een sprintrace duurt 24 ronden of 60 minuten. Hoe kijk je naar een sprintrace tijdens de Grand Prix van Brazilië? Het antwoord is eenvoudig, controleer gewoon uw lokale vermeldingen!

Sprinten op NBC

Rick Allen, Jeff Burton en Steve Letarte zijn de commentatoren voor de NASCAR Sprint Cup-race die wordt uitgezonden op NBC. De Breeders Cup-sprint is een evenement van $ 2 miljoen dat zal plaatsvinden in Keeneland. Dit is een erg opwindende race om naar te kijken, aangezien het een van de meest iconische races in NASCAR is. De winnaar van deze race plaatst zich automatisch voor de Breeders’ Cup Turf Sprint. Dit is een belangrijke race om naar te kijken, omdat het zal bepalen wie er zal deelnemen aan de Breeders’ Cup Turf Sprint.

Sprinten op ABC

Sprint is op ABC, wat goed nieuws is voor Amerikaanse kijkers. De race wordt gratis uitgezonden op ESPN, ESPN2 of ABC en is een geweldige kans om de beste coureurs ter wereld te zien strijden. Dit is een geweldige kans om het beste van de Formule 1-races te zien, en dit mag je niet missen.

Leave a Reply