hoe laat is de sprintrace van brazilie

De sprintrace voor de Grand Prix van Brazilië begint om 16.30 uur lokale tijd (19.30 uur GMT). Een sprintrace duurt 24 ronden of 60 minuten. Datum: zaterdag 12 november; Tijd: 14.30 uur ET; TV-zender: Formule 1 Sprint-formule wordt dit weekend voor derde en laatste keer gebruikt in 2022 in Sao Paulo

Table of Contents

een introductie

De Braziliaanse sprintrace begint op zaterdag 12 november om 16.30 uur lokale tijd, met uitzending vanaf 18.30 uur GMT op Sky Sports F1. De race duurt 24 ronden of 60 minuten en is de laatste sprint van het seizoen.

Sprintrace in Brazilië

De Sprint in Brazilië is een van de meest verwachte races van het jaar. Coureurs zullen strijden om een ​​plek op de baan en fans zullen hen vanaf de zijlijn aanmoedigen. Dit is een wedstrijd die je niet wilt missen.

Hoe laat is de sprint in Brazilië?

De sprintrace vindt plaats in Brazilië op zaterdag 12 november om 14.30 uur. ET. Dit wordt een spannend evenement voor Formule 1-fans, aangezien de coureurs op het circuit strijden. De races zijn live op Sky Sports F1, dus zorg ervoor dat je afstemt en alle actie bekijkt.

Hoe kijk je naar de sprintrace in Brazilië?

De Sprint Race van de Formule 1 keert dit weekend terug naar Brazilië, en als je alle actie wilt zien, hebben we je gedekt. De race wordt live uitgezonden op Sky Sports F1 in het VK, met hoogtepunten een paar uur na het evenement op Channel 4. Als je geen kabelabonnement hebt, kun je een proefversie pakken op YouTube TV of Hulu met de livestream . En als u zich buiten het VK bevindt, hoeft u zich geen zorgen te maken: u kunt nog steeds alle actie meemaken met een VPN. Dus bereid je voor op de opwinding van Formule 1 Brazilië en volg onze gids om er zeker van te zijn dat je geen enkele minuut van de actie mist.

Leave a Reply