hoe laat is de kwalificatie van de f1

Het kwalificatie-evenement voor de F1-race vindt vrijdag om 14.00 uur plaats. ET. Dit evenement wordt uitgezonden op Sky Sports F1. Zondag om 13.00 uur staat de Grand Prix op het programma. ET, maar de kwalificatie vindt plaats op vrijdag om 14.00 uur. ET.

Table of Contents

Wat is de datum van de Formule 1-kwalificaties?

De kwalificatie voor de Formule 1 is een van de belangrijkste onderdelen van een Grand Prix-weekend. Dit is wanneer coureurs proberen de snelste tijd op de baan neer te zetten om hun startpositie voor de race te bepalen. De kwalificatie vindt meestal plaats over drie sessies, waarbij elke sessie langzamere coureurs neemt totdat alleen de top tien overblijft om te vechten voor de pole position in de laatste sessie. De kwalificatietijden zijn vaak erg kort, dus zelfs een klein foutje kan de coureur duur komen te staan. De spanning staat er van begin tot eind op wat zorgt voor een spannende kijkervaring.

Wat is de f1 Ziggo kwalificatietijd?

Ziggo Sport zendt om 00:00 uur de Formule 1 Qualifiers uit. Dit geeft kijkers de kans om de spannende race te bekijken in 4K (Ultra HD), wat vier keer de resolutie is van gewone HD. Dit is een geweldige kans voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de actie en wil zien hoe zijn favoriete team presteert.

Waar en wanneer is de volgende Formule 1-race?

De kwalificatiesessie voor de Formula One Sprint vindt plaats op vrijdag 22 oktober 2022 om 14.00 uur lokale tijd. De aanbevolen race vindt plaats op zaterdag 23 oktober om 12.30 uur lokale tijd.

Hoe laat is de Formule 1 in Amerika?

Ronde 19 van het F1-seizoen 2022, de Grand Prix van de Verenigde Staten op Circuit of the Americas, begint zaterdag om 14.00 uur lokale tijd (20.00 uur GMT). Op zondag begint de race om 14.00 uur lokale tijd (20.00 uur GMT) en duurt 56 ronden. Zaterdag staat in het teken van FP3 en kwalificatie, voor de Grand Prix-race dezelfde 56 ronden op zondag. Dus als je in Amerika bent en op zondag om 20.00 uur BST naar Formula 1 Tuning wilt kijken!

Wat is de kwalificatie?

Vrijdag om 14.00 uur vindt de Formule 1-kwalificatie plaats. ET. Het kwalificatie-evenement wordt live uitgezonden op ESPN2. Dit betekent dat kijkers in de VS de actie kunnen bekijken terwijl deze plaatsvindt.

Leave a Reply