hoe laat is de formule 1

Formule 1-racen is een van de meest populaire sporten ter wereld. Het seizoen 2022 begint met FP1 en kwalificatie op vrijdag, voor FP2 en Sprint op zaterdag. De race duurt tot en met zondag. De sprintrace voor de Grand Prix van Brazilië begint om 16.30 uur lokale tijd (19.30 uur GMT). Een sprintrace duurt 24 ronden of 60 minuten.

Table of Contents

Hoe laat begint de Formule 1 Nederlandse tijd?

De Formule 1 Grand Prix van Nederland begint op zondag 4 september om 15.00 uur lokale tijd. Dit is een spannende race voor de fans omdat het de Grand Prix van Verstappen is. De race begint op zondag 4 september om 14.00 uur en de race begint om 12.30 uur. Ferrari hoopt te herstellen van een teleurstellend weekend en de fans zullen gretig zijn om te zien of dat lukt.

Hoe laat begint de Formule 1 in Ziggo?

Formule 1-fans in Nederland zullen blij zijn te weten dat ze van 2022 tot 2024 alle actie live kunnen volgen op Viaplay. Daarnaast zendt Ziggo Sport uitgebreide interviews uit met teamleiders en coureurs en brengt uitgebreid verslag van alle races op de kalender . Dus als je een fan bent van de Formule 1, zorg er dan voor dat je Ziggo Sport afstemt om alle actie mee te maken.

Hoe laat begint de autorace?

De Formule 1-race begint zondag om 15.00 uur lokale tijd (18.00 uur GMT). De Braziliaanse Grand Prix begint om 16.30 uur lokale tijd (-3 GMT) op het Autodromo Jose Carlos Pace in Sao Paulo. De race wordt om 17:00 lokale tijd (20:00 GMT) voltooid.

Op welke zender is de Formule 1?

Formule 1-fans kunnen alle actie volgen op ESPN en ESPN 2. Dit zijn de enige twee kabelzenders die F1-races uitzenden. Elke race van het seizoen wordt live uitgezonden, zodat fans geen minuut van de actie hoeven te missen.

Kwalificatie tijden

De kwalificatietijden voor het Formule 1-seizoen 2022 zijn vrijgegeven en het ziet ernaar uit dat fans tot later in het jaar zullen moeten wachten om enkele van hun favoriete coureurs in actie te zien. De eerste kwalificatiesessie vindt plaats op 22 oktober om 17.00 uur lokale tijd (-5 GMT) op het Circuit of the Americas. Dit betekent dat fans in het VK tot 23.00 uur GMT moeten blijven om de actie te zien. Het format voor de play-offs van dit seizoen is hetzelfde als in voorgaande jaren, met drie knock-outsessies. De eerste race van het seizoen is gepland voor 13 november, dus zorg ervoor dat je je agenda markeert en je wekker zet!

Leave a Reply