hoe laat gaat de zon onder vandaag

De zon gaat vandaag om 17:17 onder in Parijs, Frankrijk. Dit is gebaseerd op een algemene astronomiecalculator die rekening houdt met lokale tijd, tijdzone, lengtegraad en zonsondergang. De zonsondergangstijd wordt weergegeven in Parijs, Ile-de-France. Laatste licht om 17.49:58 uur. De zonsondergang van vandaag is 09 uur en 25 minuten. Het is nog steeds 07:31:29 voor zonsondergang. De huidige datum is 7 november 2022 en de huidige tijd is 19:28.

Table of Contents

Hoe laat is het echt donker vandaag?

Vandaag gaat de zon onder om 17:16 uur, maar ze gaat pas echt onder om 18:45 uur. Dit komt door het fenomeen schemering, dat wil zeggen dat de zon nog steeds zichtbaar is maar onder de horizon staat. De schemering duurt ongeveer anderhalf uur na zonsondergang. Dus ook al is de zon technisch gezien zonsondergang, er is nog steeds wat licht aan de lucht. Dit is misschien een mooie tijd van de dag, maar echt donker is het niet.

Hoe lang is het licht na zonsondergang?

Vandaag gaat de zon om 17:21 uur onder en blijft ze nog 9 uur en 25 minuten branden. Dit is de langste dag van het jaar met de meeste daglichturen. De zon komt op om 7.51 uur.

Hoeveel minuten per dag gaat de zon later onder?

De zon gaat elke dag later onder, dus vandaag gaat 7 minuten later onder dan gisteren. De langste dag van het jaar is de zomerzonnewende, wanneer de zon opkomt om 06:04 uur en ondergaat om 21:22 uur. Maar de laatste zonsondergang is om 20:54 uur op de winterzonnewende.

Hoe lang is daglicht?

Vandaag gaat de zon onder om 17:17. Dat is 9 uur en 5 minuten nadat hij vanmorgen wakker werd. De burgerlijke schemering begint bij zonsondergang, wanneer de zon 6 graden onder de horizon staat. Dit betekent dat het om 17:45 uur donker is.

Wanneer gaat de zon onder vandaag?

Vandaag gaat de zon uiterlijk onder in het westen in de stad Bloodalmezo (Bretagne). De zonsondergang wordt getest op meer dan 105 locaties in heel Frankrijk. Zonsondergangen zullen ook zichtbaar zijn in het VK en Canada. De lengte van de dag wordt ook weergegeven, zodat u de lengte van de dag kunt weten.

Leave a Reply