hoe laat begint the masked singer

The Masked Singer is een zangwedstrijd die wordt uitgezonden op FOX woensdagavond om 20.00 uur. ET. De show toont onbekende beroemdheden die tegen elkaar strijden terwijl ze maskers dragen om hun identiteit te verbergen. Het seizoen van dit jaar zal verrassender zijn dan ooit, met nieuwe personages en een nieuwe look. Gastheer Nick Cannon en vaste panelleden zullen terugkomen om commentaar te geven en te raden wie de zangers zijn. Stem af op de première van seizoen 8 op woensdagavond om erachter te komen wie de eerste zanger zal zijn!

Table of Contents

Wie wordt onthuld in The Masked Singer 2022?

Tot nu toe heeft seizoen 8 van The Masked Singer een aantal geweldige zangers onthuld. De eerste week zagen we Venus Fly Trap en Panther en Beetle het uitvechten. Venus Flytrap werd uiteindelijk onthuld als Michelle Williams van Destiny’s Child. De film Panther blijkt Blossom-ster Joey Lawrence te zijn. En het bleek dat Beetle talkshowpresentator Jerry Springer was.

In de tweede week zagen we weer een dubbele deletie. De eerste die werd uitgeschakeld was Robo Girl, die Jimmy Dorey bleek te zijn. De tweede is The Walrus, geopenbaard als Joey Lawrence.

Met nog maar zes beroemdheden over, wordt seizoen 8 van The Masked Singer elke week spannender! Wie wordt de volgende keer onthuld?

Wat is de nieuwste aflevering van de gemaskerde serie?

De laatste aflevering van The Masked Singer wordt uitgezonden op woensdag 28 september op FOX om 20.00 uur. ET. Stem wekelijks af om beroemdheden te zien strijden in de ultieme zangwedstrijd.

Waar kan ik The Masked Singer 2022 kijken?

The Masked Singer is een reality-zangwedstrijd die voor het eerst werd uitgezonden in 2020. De show keert terug voor zijn achtste seizoen in 2021 en fans vragen zich af waar ze deze kunnen bekijken.

Het goede nieuws is dat er verschillende manieren zijn om The Masked Singer online te bekijken. De show kan gratis worden gestreamd op DirecTV Stream (gratis proefversie) of met FuboTV. Je kunt op woensdag 8 / 7c ook geheel nieuwe afleveringen van THE MASKED SINGER bekijken op FOX!

Is er een gemaskerde zanger vanavond?

Nee, er is vanavond geen nieuwe aflevering van The Masked Singer. De show keert volgende week terug naar de avond- en normale tijd.

Wat is de gemaskerde zanger?

The Masked Singer is een reality-tv-serie met zangwedstrijd die in 2019 in première ging op Fox. De show is gebaseerd op het Koreaanse formaat King of Mask Singer en toont beroemdheden die tegen elkaar strijden terwijl ze uitgebreide maskers dragen. Het eerste seizoen van de show was een enorm succes, met een gemiddelde beoordeling van 1,2 Live + 7 Days onder volwassenen van 18-49 jaar en 7,7 miljoen kijkers op meerdere platforms. Het tweede seizoen van de show is momenteel aan de gang, met nieuwe afleveringen die elke woensdag om 8/7c worden uitgezonden. Als je een fan bent van zangwedstrijden, of je vindt het gewoon leuk om beroemdheden te zien die elkaars identiteit proberen te raden, dan wil je zeker The Masked Singer eens proberen.

Leave a Reply