hoe laat begint formule 1 zondag

De Formule 1 gaat zondag om 15.00 uur lokale tijd van start. Deze race wordt spannend en zal zeker veel kijkers trekken. Zorg ervoor dat alle gebeurtenissen worden gevangen en vastgelegd.

Table of Contents

Hoe laat begint de Formule 1 Nederlandse tijd?

De Formule 1 start op zondag 4 september om 15.00 uur lokale tijd. Dit geeft Britse fans voldoende tijd om de race te bekijken, aangezien deze om 14.00 uur BST begint. Voor degenen in andere delen van de wereld, zoals Australië, begint de race zondagavond om 23.00 uur AEST. Ferrari hoopt te herstellen van een teleurstellend weekend en hun volgende kans te krijgen bij de Braziliaanse Grand Prix.

Hoe laat begint de Formule 1 in Ziggo?

Het Formule 1-seizoen gaat zondag 28 maart van start in Bahrein en fans in Nederland kunnen het live volgen op Ziggo. Dit betekent dat Verstappen op 21 maart aan zijn seizoen in Spanje begint. De Grand Prix van Abu Dhabi is op 12 december de laatste race van het seizoen.

Hoe lang is F1 zondag?

De Formule 1 gaat zondag om 14.00 uur lokale tijd van start. De race duurt 90-120 minuten. Dit is de voorlaatste race van het seizoen.

Waar is de Formule 1 zondag?

Het Formule 1-kampioenschap gaat zondag om 14.00 uur lokale tijd van start op het Circuit of the Americas. Ronde 19 van het seizoen begint om 20.00 uur GMT en is een kans voor Lewis Hamilton om zijn zevende wereldtitel te winnen.

Wanneer is het Formule 1-seizoen 2017?

Het Formule 1-seizoen 2017 staat voor de deur en fans zijn benieuwd hoe de nieuwe auto’s en coureurs presteren. Het seizoen begint op 26 maart in Australië en eindigt op 26 november in Abu Dhabi. Het kampioenschap van dit jaar belooft spannend te worden, met vijf opeenvolgende raceweekenden en een aantal nieuwe aerodynamische reglementen. De bredere auto’s en stevige Pirelli-banden zorgen zeker voor interessante races, dus zorg ervoor dat je dit seizoen alle actie ziet!

Leave a Reply