hoe laat begint de sprintrace brazilie

De sprintrace in Brazilië begint om 16.30 uur lokale tijd. Dit is een spannende race van 24 ronden of 60 minuten. Bereid je voor op de actie van de Formule 1 in Brazilië – live op Sky Sports Formula 1 – de sprint wordt uitgezonden op zaterdag om 19.30 uur. Hoe laat begint de Braziliaanse Grand Prix sprint? De Grand Prix van Brazilië begint om 16.30 uur lokale tijd (-3GMT).

Table of Contents

Hoe laat is de sprint in Brazilië?

De sprintrace voor de Braziliaanse Grand Prix vindt plaats op zaterdag 12 november om 16.30 uur lokale tijd (-3 GMT) op het Autodromo Jose Carlos Pace in São Paulo. Daarna volgt de sprint, die om 16.30 uur lokale tijd (19.30 uur GMT) begint, terwijl de zondagssprint 90 minuten te vroeg begint om 15.00 uur lokale tijd (18.00 uur GMT).

Hoe kijk je naar de Braziliaanse sprint?

De Formule 1 is dit weekend weer in volle gang nu het Sprint Race-formaat terugkeert naar de Braziliaanse Grand Prix. Hier leest u hoe u alle actie live kunt bekijken, waar ter wereld u ook bent.

In de VS zal ESPN live verslag doen van de FP1 en kwalificatiesessies op vrijdag, evenals de FP2 en race op zaterdag. Als je geen kabel hebt, kun je toch alle actie meemaken door je aan te melden voor een gratis proefperiode van YouTube TV, Hulu met Live TV of Sling TV.

Als je in het VK bent, heeft Sky Sports exclusieve live-verslaggeving van de drie dagen van de Interlagos-races. Channel 4 zal zondagmiddag ook een paar uur na de geruite vlaggolven-rally laten zien.

Waar ter wereld u ook bent, u kunt alle actie volgen met onze live-uitzendingsgids gewijd aan de Braziliaanse Grand Prix. Zorg er dus voor dat je er geen seconde van mist

Wat is de Braziliaanse sprint?

De Braziliaanse sprintrace is een spannend evenement van 71 ronden dat plaatsvindt over 4,309 kilometer van het Autodromo Jose Carlos Pace in São Paulo. Het wordt een spannende race, want de coureurs strijden om de overwinning. Zorg ervoor dat je alle actie live meemaakt op Sky Sports F1.

Sprint wedstrijdschema

De Braziliaanse sprintrace is een van de meest verwachte evenementen op het schema van de Formule 1. Dit jaar vindt de race plaats op zaterdag 12 november om 19.30 uur. lokale tijd (19:30 GMT). Een sprintrace duurt 24 ronden of 60 minuten. Dit kwalificatie-evenement is niet voor de race zelf, maar voor de sprintrace die de volgende dag wordt verreden. Bereid je voor op Formule 1-actie in Brazilië – live op Sky Sports F1 – terwijl het Sprint Weekend-formaat voor het eerst sinds 2016 terugkeert.

Leave a Reply