hoe laat begint de mask singer

The Masked Singer is terug voor een nieuw seizoen vol leuke en gekke verrassingen! In de competitiereeks strijden onbekende zingende beroemdheden tegen elkaar om kans te maken tot winnaars gekroond te worden. Seizoen 8 van The Masked Singer wordt woensdagavond om 20.00 uur uitgezonden op FOX. ET/PT.

Table of Contents

Wie wordt onthuld in The Masked Singer 2022?

Seizoen 8 van The Masked Singer begint in 2022. Tot nu toe hebben we Jack Vidgen, Cody Simpson, Ben Lee, Bonnie Anderson en nog veel meer grote namen onthuld in de eerste twee weken van de show. Eindelijk, in week twee, was het Panther, die een zwaar gevecht had, maar uiteindelijk de boot kreeg en werd onthuld als de legendarische talkshowhost Jerry Springer. Wie is het robotmeisje in The Masked Singer? Tot dinsdag 23 augustus 2022 op TF1 voor seizoen 4 van Mask Singer! Beginsel

Waar kan ik The Masked Singer 2022 kijken?

Je kunt The Masked Singer bekijken op FuboTV of Hulu Plus. Je kunt The Masked Singer gratis streamen op kabel-tv. Als je geen kabel hebt, kun je je favoriete sterren live zien zingen met DirecTV Stream (gratis proefversie) of FuboTV (gratis proefversie). Kijk voor een voorproefje van de show vanaf 4 november The Masked Singer op RTL 4.

Is de gemaskerde zanger op een woensdagavond?

The Masked Singer wordt vanavond, woensdag, 8/7c uitgezonden op FOX. Het nieuwe seizoen van de wedstrijdreeks bevat anonieme zingende beroemdheden in uitgebreide kostuums die strijden om de kroon. Als je wilt kijken, stel dan in om 20.00 uur. ET/PT.

Is de gemaskerde zanger vanavond op tv?

The Masked Singer wordt vanavond op een speciaal moment uitgezonden op FOX. Het nieuwe seizoen van de populaire competitieserie gaat op 8/9 ET in première op FOX. Dit betekent dat fans van The Masked Singer een uur langer moeten wachten om het nieuwe trio van beroemdheden in vermomming het podium te zien betreden.

Wat is het masker van de zanger?

The Mask Singer is een reality-zangwedstrijd die het publiek heeft geboeid sinds de eerste uitzending in januari 2019. De show toont beroemdheden die uitgebreide maskers aantrekken terwijl ze zich uitleven in de hoop het felbegeerde gouden masker te winnen. De serie heeft vier succesvolle seizoenen achter de rug en is momenteel in zijn vijfde seizoen. The Masked Singer is een leuke en vermakelijke show die perfect is voor kijkers van alle leeftijden.

Leave a Reply