hoe laat begint de formule 1 vandaag

De Formule 1 begint vandaag om 18:00 GMT. De starttijd van de race kan echter variëren, afhankelijk van uw tijdzone. In Bahrein begint de race bijvoorbeeld om 15.00 uur lokale tijd. Dus wil je vandaag de Formule 1 race kijken, check dan de starttijd bij jou in de buurt.

Table of Contents

Hoe laat begint de Formule 1 Nederlandse tijd?

De Grand Prix van Nederland begint op zondag 4 september om 15.00 uur lokale tijd. Dit is een zeer belangrijke race voor Red Bull en hun coureur Max Verstappen, omdat ze hun voorsprong in het rijders- en constructeursklassement willen behouden. Alle ogen zullen gericht zijn op de jonge Nederlander, die een sterk optreden wil neerzetten voor zijn fans.

Hoe laat begint de Formule 1 in Ziggo?

De Formule 1-race vindt plaats in Ziggo op zondag 30 oktober om 21.00 uur. Je kunt alle actie live volgen met Viaplay. Mis nooit meer een moment van actie door de Formule 1-kalender in uw agenda te zetten. Bekijk de tijden dat de races plaatsvinden in Nederlandse tijd, zo mis je geen seconde van de actie.

Wat is Formule 1 zondag?

De Formule 1-zondag is een must-see evenement voor elke racefan. De race begint om 16.30 uur lokale tijd en wordt live uitgezonden op ESPN. Deze race wordt beschouwd als een van de belangrijkste races van het seizoen omdat het de winnaar van het kampioenschap kan bepalen. Mis dit spannende evenement niet!

Op welke zender is de Formule 1?

Vandaag, vrijdag 28 oktober, begint om 18.00 uur Training 2 voor de Formule 1-race. lokale tijd. De race is te zien op ESPNews.

Wanneer is de Australische F1 GP?

De F1 Grand Prix van Australië vindt plaats op zondag 10 april 2022 om 06:00 GMT. Dit wordt een geweldig evenement voor alle Formule 1-fans om naar te kijken en het zal beschikbaar zijn via livestreaming. Zorg er dus voor dat je afstemt en alle actie krijgt.

Leave a Reply