Hoe kom ik in mijn laptop als ik mijn Windows-wachtwoord ben vergeten?

Ik ben mijn wachtwoord voor Windows 7 Ultimate vergeten. De laptop gaat niet aan…. Druk op wachtwoord resetten? Windows 7 wordt niet langer ondersteund en is volkomen onveilig om internet of iets anders te gebruiken. Je riskeert van alles en nog wat – je hebt een antivirusprogramma, neem ik aan? Misschien is het nu tijd om er een ander besturingssysteem op te installeren dat nog steeds veilig en fris is – Linux is gratis en heeft van alles Xubuntu, Ubuntu, Peppermint en Mint. Ik heb een paar van deze laptops van voor 2010 en heb er meteen Xubuntu op gezet want cybercriminaliteit is overal. Succes gaat niet over internet. Koop nu een nieuwe laptop. Maar er zijn foto’s met meer dan 1000 gedachten erop Mijn overleden moeder, mijn kinderen en mijn kleinkinderen….. Zet het ISO-bestand van Ophcrack

https://ophcrack.sourceforge.io/download.php

op een dvd of usb om toegang te krijgen tot de computer waarvan u het wachtwoord niet meer heeft. Er is hier een belangrijke beperking van Ophcrack: wachtwoorden van 14 tekens of meer worden niet ondersteund.

bronnen:

  • https://www.pcactive.nl/reviews/4634-review…

  • https://nl.tipard.com/resource/ophcrack.html

Gedownload naar een stick en nu vraagt ​​het om een ​​wachtwoordhersteldiskette… dus die heb ik niet, helaas is het niet zo eenvoudig.

Brand het iso-bestand op de stick en start de laptop ermee op zoals beschreven in de broncode:

https://nl.tipard.com/resource/ophcrack.html Dit is het belang van een “old school” notitieblok en pen 🙂 SimonV’s antwoord vergeten en de video van deze man volgen: https://www.youtube. com/kijken? v=YBFAzK9mgNI Vraag over Windows 7.

Leave a Reply