Hoe kan ik iets online kopen zonder creditcard?

Ik zou heel graag wat dingen online willen bestellen, maar die sites accepteren alleen creditcards, die ik niet heb. Hoe los ik dit op? Deze producten wil ik echt niet: ((ik kan zelf betalen met Perfect en/of paypal, maar die sites accepteren dat niet) Nou dan moet je maar ergens anders zoeken, dat is het hele probleem, Ritsuka, die producten zijn nergens anders verkrijgbaar, het zijn op maat gemaakte producten, en op alle sites waar deze worden vermeld, moet u betalen met een creditcard… een prepaid creditcard., maar het kan ook later worden bijgeschreven voor een volgende kopen.Er zijn veel aanbieders van prepaid creditcards.Even googelen en vergelijken… Dan moet je een creditcard nemen of een fysieke winkel bezoeken die de spullen verkoopt Inekez, heel erg bedankt, ik zal dit proberen en amadea, deze dingen komen uit het buitenland en zijn (denk ik) niet te koop in een fysieke winkel 🙂 Ik heb geen creditcard van ouders, familieleden of vrienden? Soms kunt u vooraf handmatig overstappen. Vraag het maar in de webwinkel.

Leave a Reply