hoe heet de dochter van linda de mol

Noa Vahle is de dochter van Linda de Mol. Ze is op zichzelf al een succesvolle tv-presentator en actrice. Noa treedt in de voetsporen van haar moeder en heeft al naam gemaakt.

Table of Contents

Waar werkt Noa Vahle?

Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, werkt voor Today Inside. Ze is lid van het AVRO Kinderkoor.

Is Noa Vahle de dochter van Linda de Mol?

Ja, Noa Vahle is de dochter van Linda de Mol. Ze is een succesvolle Nederlandse tv-presentator en actrice. Noa Vahle heeft voor het eerst een interview gegeven sinds het gerucht ging dat ze boos zou zijn op haar moeder, Linda de Mol. In het interview ontkende ze de geruchten en zei ze heel veel van haar moeder te houden.

Waar woont de dochter van Linda de Mol?

De dochter van Linda De Mol is Noah Vahle. Geboren in Hilversum, Nederland, ze is de zus van televisieproducent en mediagigant John de Mol Jr. Nadat haar huwelijk met Fred Reuter stukliep, verhuisde ze met haar drie jonge kinderen naar Rotterdam.

Wie is de dochter van Linda de Mol?

Noa Vahle is de dochter van Linda de Mol. Ze is een Nederlandse tv-presentatrice en actrice.

een introductie

De dochter van Linda De Mol is Noah Vahle. Noa treedt in de voetsporen van haar moeder door een succesvolle tv-presentatrice te worden. Linda de Mol is een succesvolle Nederlandse tv-presentator en haar zus is tv-producent en mede-oprichter van Endemol, John. Linda Margareta de Mol, geboren op 8 juli 1964 in Hilversum, is actrice en presentatrice. Haar twee kinderen, Noah en Julian, herkenden hun moeder niet meteen toen Linda een foto van zichzelf als man stuurde.

Leave a Reply