het is tijd de hoogste tijd

Tijd om naar de luchthaven te vertrekken = Tijd om naar de luchthaven te vertrekken.

De tijd wordt vaak gevolgd door een volledige infinitiefzin.

Dat bedoelde ik dus. Toen je zei dat je wakker was

Nu is het tijd om vanaf de bodem van het gat te bouwen
Rechts. Vergeet niet waar je vandaan komt
Maar blijf vooruitgaan, altijd zoekend.

Table of Contents

opstaan

Het is tijd om wakker te worden! Het is 2023 en het ziet er niet goed uit. De wereld is een puinhoop en het wordt alleen maar erger. We moeten nu handelen en een verschil maken. We moeten wakker worden en actie ondernemen. Anders zijn we gedoemd.

een introductie

Het is tijd om te stoppen met het gebruik van plastic rietjes. Elke dag worden miljoenen plastic rietjes een keer gebruikt en daarna weggegooid. Ze komen in onze oceanen terecht en brengen het zeeleven in gevaar. Schildpadden worden bijvoorbeeld vaak aangezien voor voedsel en sterven daardoor. Laten we ons steentje bijdragen om het milieu te beschermen en over te stappen op herbruikbare rietjes van glas, metaal of bamboe.

Het alarm ging af

Het wordt tijd dat het alarm afgaat. Het is tijd om wakker te worden en de dag te beginnen. De zon is opgekomen en het is tijd om de dag te beginnen. Sta op en kom in beweging. Vandaag wacht op je.

Je drukt op de snooze-knop

Je weet dat je dat niet zou moeten doen, maar je kunt niet anders dan op de sluimerknop drukken als je wekker ‘s ochtends afgaat. Je zegt tegen jezelf dat je nog maar een paar minuten slaapt, maar dan verslap je en voel je je de rest van de dag zwak.

Het kan verleidelijk zijn om op de sluimerknop te drukken, maar op de lange termijn is het het gewoon niet waard. Elke dutje-sessie duurt maar een paar minuten, maar het kan het gevoel van hyposomnie, of de overgangstoestand tussen slapen en waken, verlengen. Hierdoor kunt u zich duizelig en gedesoriënteerd voelen en is het moeilijk om te schudden.

Als je ‘s ochtends moeite hebt om wakker te worden, zijn er andere dingen die je kunt doen dan op de sluimerknop drukken. Stel de wekker in op de tijd dat je weet dat je direct uit bed kunt komen, of schakel de wekker

Leave a Reply