Er is op m’n naam en adres een bestelling geplaatst bij een Turkse pizzeria. Nu houden zij vol dat ik besteld heb en moet betalen. Wat nu?

Vandaag al twee keer de pizzeria bezocht en ze dreigden dat ze de politie zouden bellen terwijl ik niets verkeerd deed en eerlijk zei dat ik het niet vroeg. Voel je hulpeloos en bedreigd door de pizzeria die blijft stalken (telefoon, deurbel) de pizzeria belt en zegt dat de bestelling niet van jou is en dat iemand anders waarschijnlijk een grap uithaalt. Verder zou ik zeggen dat ze toekomstige bestellingen naar jouw adres niet hoeven te verwerken. Ik betaal niet als je niets doet. Wettelijk gezien kunnen ze je toch geen kwaad doen. Als ze je fysiek bedreigen of de hele tijd agressief blijven aanbellen, bel ik de politie, zoals hierboven beschreven. Ik heb net de pizzeria gebeld en hoop dat ze het nu hebben. Heel erg bedankt voor je hulp! Heb een fijne maandag. Als je ze niets vraagt, kunnen ze legaal niets doen. Met de politie doen ze niets, want die moet kunnen bewijzen dat je het ze ook daadwerkelijk hebt gevraagd. Als ze blijven terugkomen bel ik zelf de politie.

2 minuten later toegevoegd:

Tip: Als ze weer komen, neem dan je gesprek op met een mobiele telefoon of iets dergelijks. Als ze u bedreigen, kunt u dit als bewijs aan de politie voorleggen en kunt u desgewenst direct aangifte doen. Bedankt voor het advies! Als het is besteld door justeat en u bestelt het niet, is er sprake van frauduleuze activiteit (iemand heeft tenslotte voor u besteld). De voorwaarden van Justeat maken duidelijk dat de aansprakelijkheid van Justeat niet is uitgesloten en dat u verantwoordelijk bent voor het gebruik van de Site via uw internetverbinding. Verwijs de pizzeria maar naar het eten. Ze moeten het redelijk oplossen. http://www.justeat.nl/privacy-policy Pizzeria’s vragen bij het bestellen altijd om een ​​telefoonnummer. Maak je geen zorgen als dit nummer niet van jou is. Ik zou ze ook laten weten wanneer ze terugkomen. Meestal vragen ze om een ​​telefoonnummer. om het te controleren. Het lijkt erop dat ze dat nu achter zich hebben gelaten. Vraag hen om de politie te bellen. Dan zouden ze het in ieder geval weten, voor het geval die Turken nog lastiger zouden worden.

Leave a Reply