een jaar van je leven kim

Kim Kardashian heeft in haar 40 jaar veel meegemaakt, maar ze komt er altijd als beste uit. In 2022 viert ze haar carrièremijlpalen, haar mentale en fysieke transformatie en haar bevestigde status als mediapersoonlijkheid en zakenvrouw. Ook al heeft ze geen relatie meer met Pete Davidson, ze is nog steeds een van de populairste beroemdheden ter wereld. Of je nu van haar houdt of haar haat, je moet toegeven dat Kim Kardashian een kracht is om rekening mee te houden.

Table of Contents

Kardashian

Kim Kardashian is al jaren een stijlicoon en haar recente fotoshoot voor Vogue is het bewijs dat ze alleen maar beter wordt naarmate ze ouder wordt. De 44-jarige moeder van drie kinderen ziet er prachtig uit op de foto’s en leeft duidelijk haar beste leven. Van assistent van Paris Hilton tot het opbouwen van een imperium van meerdere miljoenen dollars, Kim heeft een lange weg afgelegd. Haar scheiding van Kris Humphries vorig jaar bevestigde haar status als sterke, onafhankelijke vrouw. Haters kunnen zeggen wat ze willen over Kim, maar het valt niet te ontkennen dat ze een van de meest succesvolle mensen ter wereld is.

Januari

Kim’s jaar begon met een knal toen ze een nieuwe realityshow op Hulu aankondigde. Het hele jaar door heeft Kanye West haar veel liefde en steun gegeven, waaronder enkele geweldige cadeaus. Tegen het einde van het jaar had Kim een ​​relatie met Pete Davidson en steunde ze hem publiekelijk op sociale media. Het was overal een geweldig jaar voor Kim!

Februari

Kim had een moeilijk jaar, ze vroeg na bijna zeven jaar huwelijk de scheiding aan van Kanye. Ze is echter met Pete op vakantie geweest en lijkt op een goede plek te zijn. Kim heeft ook haar familie gesteund, inclusief haar zus Khloe die haar relatie met vriend Tristan beëindigde.

Wandelen

Kim March was het jaar van grote verandering en groei voor Kim Kardashian. Na jaren in de openbaarheid te zijn geweest, besloot ze een stapje terug te doen en zich op haar familie te concentreren. Ze vroeg de scheiding aan van Kanye West en vroeg om een ​​straatverbod tegen hem. Ze sprak ook over het belang van geestelijke gezondheid en zelfzorg. Kim March heeft een zwaar jaar achter de rug, maar het was ook een tijd van zelfontdekking en genezing voor Kim Kardashian.

Leave a Reply