De gene bij wie ik onderhuur laat groot aquarium+kast eronder staan, ik wil dit weg, wat kan ik doen?

Ik huur een kamer voor een jaar en 4 maanden, maar de kamer die ik onderverhuur heeft een groot aquarium, 1m bij 50cm bij 40cm, en een kast van dezelfde grootte die je (leeg) wilt laten omdat er geen ruimte is in haar andere kamer (ze haalt master in een andere stad en wil dan terug) Ze zei dat haar moeder klein woont, dus daar is ook geen plek.

Nu zit ik met dit ding vast, maar ik hou duidelijk niet van een groot, nutteloos meubel in het midden van mijn kamer. Ik wil ook niet op haar jagen omdat ik er het geld niet voor heb. Kan ik iets doen om haar dit ding te laten afnemen? Het is al op de markt, maar er zijn eigenlijk honderden aquaria, dus dat helpt ook niet. Heb je enig idee?

(Op bijgevoegde foto is te zien hoe je hem op marktplaats zet. Momenteel staat hij vol met rommel die je als het goed is leeg gaat halen. Elders een kamer huren? Als dit het geval is, heb je geluk.

Leave a Reply