daar wordt aan de deur geklopt

Please Klop op de Deur is een korte film over doofheid in de horende wereld. Het is een verhaal waar iedereen zich mee kan identificeren, of je nu doof of horend bent. De film volgt het leven van een dove man die moeite heeft om te communiceren met de mensen om hem heen. Hij gaat door de ups en downs van het leven terwijl hij probeert een manier te vinden om contact te maken met de mensen om hem heen. Please Knock on the Door is een aangrijpende en inspirerende film die je een nieuw perspectief geeft op communicatie en het belang van het begrijpen van mensen die anders zijn dan jij.

Table of Contents

wie is dit?

Op een dag werd er op de deur geklopt. Toen ik opnam vond ik een klein pakketje buiten de deur. Bij nader onderzoek ontdekte ik dat het tegen mij gericht was. Ik opende het gretig en vond er een prachtige ketting in. Er zat geen kaartje of briefje bij, dus ik had geen idee wie het naar mij had gestuurd. Maar ik ben nog steeds dankbaar.

Ik deed de ketting om en ging verder met mijn dag, maar ik vroeg me af wie hem aan mij had gegeven. Was hij een vriend? een familielid? Geheime aanbidder? Wat het ook was, ze maakten mijn dag net een beetje beter. En daarvoor was ik echt dankbaar.

Wat willen ze?

Er werd op de deur geklopt. Ik stond op om te antwoorden en vond daar een bezorger met een pakket. Ze vertelden me dat het pakket van mij was en ik heb het ondertekend. Ik stond op het punt de deur dicht te doen toen ik een andere persoon door de gang hoorde komen. Het was weer een bezorger, dit keer met een bos bloemen. Ze vertelden me bloemen en ik tekende ze ook.

Ik begon me af te vragen wat er aan de hand was toen ik opnieuw op de deur hoorde kloppen. Dit keer was het een man in pak en koffer. Hij zei dat hij wat belangrijke papieren had die ik moest ondertekenen, dus liet ik hem binnen. Nadat ik alles had ondertekend, vertelde hij me dat ik zojuist een grote som geld had geërfd van een ver familielid.

Het lijkt erop dat vandaag mijn geluksdag is! Eerst een pakketje, dan bloemen, en nu geld

Zijn ze vriendelijk of vijandig?

Aliens zijn duidelijk een vijandige beschaving. Ze geven niets om onze primitieve manieren en zijn niet bang om het te laten zien. Ze hebben geavanceerde technologie en wijsheid die ze in hun voordeel gebruiken. Ook zijn ze niet bang om geweld te gebruiken als dat nodig is.

hoe weet je dat?

Ik zat in mijn stoel toen er op de deur werd geklopt. Ik wist niet wie het was, dus heb ik niet geantwoord. Maar toen hoorde ik de stem van de regisseur. Hij zei dat hij met me moest praten over iets belangrijks.

Leave a Reply