daar in het kleine cafe aan de haven

Dit café is de perfecte plek om te ontspannen en de wereld aan u voorbij te zien gaan. Zonsondergangen zijn mooi en de mensen zijn vriendelijk. Het eten is eenvoudig maar lekker en de drankjes zijn redelijk geprijsd. Je kunt niet anders dan je hier welkom voelen.

Table of Contents

Waar is het kleine café aan de haven?

De zon gaat onder in dat kleine oude stadje en mensen reizen naar huis. Sommige voor hun families en sommige voor hun minnaars. Sommige helaas, sommige niet. Maar er is een plek met een glimlach op zijn gezicht. Het is aan het einde van de straat. Onder het kleine café aan de haven schijnt altijd de zon.

Waar woont Pierre Kartner?

Pierre Kartner woont in Breda, Nederland, met zijn vrouw Annie. Ze hebben een zoon, Walter. In 1975 schreef Kartner “The Little Cafe By The Harbour” over “t Schippershuis, een klein havencafé in Noordwest-Europa. Het lied werd gecrediteerd als Le café de la Rue d’Amérique door Mireille Mathieu en Le café des trois Colombes door Joe Dassin, en in het Duits door Engelbert Humperdinck. Op het album zingt Kartner ook met de Smurfen op “Little Café By The Harbour” als “Little Café In Smurfland”.

Wie schreef Het Kleine Café in de Haven?

Het kleine café aan de haven is een geweldige plek voor een eenvoudige maar smakelijke maaltijd. De sfeer is warm en huiselijk en je voelt je hier altijd welkom. De prijzen van eten en drinken zijn redelijk, waardoor het een uitstekende keuze is voor diners met een beperkt budget. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een ontspannen maaltijd, Little Harbour Café zal je zeker bevredigen.

Het kleine café aan de haven

Zonsondergang over dat kleine oude stadje. En mensen reizen naar huis. Sommigen zijn bij hun familie en sommigen zijn alleen thuis. Er zit licht in
Gastronomie is de kunst om voedsel te gebruiken om geluk te creëren. 62 rue du Roi de Sicilië, 75004 Parijs – Frankrijk. Verse producten
Luister naar Het Kleine Café aan de Haven op Spotify. Frank Ferrari Engelbert Humperdinck “The Little Café By the Harbour”: De zon gaat onder in dat kleine oude stadje en mensen gaan naar huis, sommigen naar hun families

Beste plek om ‘s ochtends een kopje koffie te drinken

Er zijn veel verschillende meningen over de beste tijd om koffie te drinken. De meeste mensen zijn het er echter over eens dat de beste plek om ‘s ochtends een kop koffie te drinken een coffeeshop is. Coffeeshops bieden de perfecte omgeving om te genieten van een kopje koffie. De geur van vers gezette koffie, het geluid van pratende mensen en de ontspannen sfeer dragen er allemaal toe bij dat het café de perfecte plek is om ‘s ochtends van een kopje koffie te genieten.

Leave a Reply